Κ16: Ατρόμητος Αθ. – Ηρακλής 1-1

Ήταν από τις ελάχιστες φορές που η Κ16 του Ατρομήτου Αθηνών ένιωσε την πίεση του αντιπάλου και η πρώτη της φετινή ισοπαλία στο Νταμάρι. Ο Ηρακλής, όχι μόνο πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά με την αγωνιστική του παρουσία κέρδισε το χειροκρότημα και όλων όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση και πρόβαλλε αξιώσεις και για κάτι περισσότερο.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκούντουβα (το κέρδισε ο Σακάι) και ο Ατρόμητος απάντησε πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους με τον Γεροδημήτρη, με τον πρώην πορτιέρε του Ηρακλή και νυν του Ατρομήτου, Καναβάκη, να είναι αυτός που στέρησε ένα δεύτερο γκολ από την πρώην ομάδα του.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι πήρε λίγο τον χαρακτήρα ροντέο, σε ό,τι αφορά στην εναλλαγή των πεδίων δράσης, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ, με τον Ατρόμητο να πέφτει (πρόσκαιρα) από την κορυφή μετά τη νίκη του Φωστήρα και τον Ηρακλή να παίρνει τον πρώτο του εκτός έδρας βαθμό στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Σκόρερς: 30′ Γεροδημήτρης / 12′ (πεν.) Γκούντουβας.

Διαιτητής: Στεφανοπούλου. Βοηθοί: Σερμέτης, Κοσμαδάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Καναβάκης, Γεωργόπουλος, Παπαμαύρος, Περιβολαράκης, Μελής, Ντόκο, Δαλαμήτρας, Γεροδημήτρης, Λάμπρου, Ράζα, Λάγγας (Λουκόπουλος, Λάτσκα, Ντούλε, Παροτσίδης, Άχμεντ, Μπισύρης, Σέλι).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φράγκος Μ., Γρηγορόπουλος, Παλιούρας Γ.Χ., Ζησιμόπουλος, Φράγκος Α., Οικονομάκος, Σακάι, Δαουλας, Γκούντουβας, Μπενέτος, Θεοδωρέλος (Σαρμπάνης, Τσαγδουρης, Κολοκώτσιος, Φαράκλας, Δασκαλόπουλος).

Leave a Reply