Κ16: Ανθούπολη – Ηρακλής 0-6

Ήθελε τη νίκη για να πάρει το εισιτήριο για την φάση των “16” και το έκανε με τρόπο εμφατικό, αν και τα γκολ δεν διαδραματίζουν κάποιο ρόλο στην τελική κατάταξη των ομάδων.

Η Κ16 του Ηρακλή επικράτησε του αντίστοιχου συγκροτήματος της Ανθούπολης, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα της κλήρωσης μεταξύ της ίδιας και του Αίμου Πετρούπολης που ισοβάθμισαν, έχοντας αναδειχθεί ισόπαλοι στο μεταξύ τους παιχνίδι (1-1), για το ποιός θα καταταγεί 3ος και ποιός 4ος.

Κατά τα άλλα, η αναμέτρηση της Κυριακής είχε κριθεί από το πρώτο μέρος (0-3 σκορ ημιχρόνου), με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν δύο γρήγορα γκολ εντός τριλέπτου και να διώχνουν από νωρίς όποια αμφισβήτηση.

Σκόρερς: – / 10′, 12′, 32′ και 52′ Ευσταθόπουλος, 55′ Κολιτσόπουλος Α., 63′ Πούλος.

Διαιτητής: Νάτσιος.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Μακεντούδης, Στρίκος, Μπαντίλλι, Κάτσενος, Ντόκο, Ροΐδης Α., Μανιάτης, Ροΐδης Β., Κατής, Βανταράκης, Μαγνήσαλης (Παυλάκης, Βϊτος, Τσατσάκης, Μπερσίμης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σταυρόπουλος, Κολιτσόπουλος Θ., Καπανταής, Βυθούλκας, Χριστόπουλος, Πλιάσσας, Λουκάς, Πλατανόπουλος, Ευσταθόπουλος, Νικολάου Βασιλόπουλος (Γαβριελάτος, Μέξας, Πούλος, Βασιλάκος, Κιάρρι, Κολιτσόπουλος Α., Πάνος).

 


Leave a Reply