Κ16: Αγ. Ιερόθεος – Κηπούπολη 1-4

Μετά από ένα μοιρασμένο (σε σκορ και αγωνιστική παρουσία) πρώτο μέρος στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, η Κ16 της Κηπούπολης πήρε τη θέση του οδηγού της αναμέτρησης με το αντίστοιχο συγκρότημα του Αγίου Ιεροθέου και έφτασε σε δίκαιη επικράτηση με σκορ 1-4.

Οι αναγκαστικές αλλαγές των Ρίρα και Καράι στο ημίχρονο και η αποβολή του Παπανικολάου (στο 1-2) δεν επέτρεψαν στον “Άγιο” να ακολουθήσει το συγκρότημα του Δημήτρη Τσουκνάκη στην επανάληψη, που εκτός των τριών τερμάτων (εύστοχο πέναλτι Σερίφη από ανατροπή Τζαγκαράκη Ν. και δύο του Τζαγκαράκη Ε. – με πλασέ και κεφαλιά σε φάουλ Τζαβάρα), είχε και δύο δοκάρια με τους Σερίφη και Τζαγκαράκη Ε.

Σκόρερς: 22′ (πεν.) Καράι / 30′, 43′ (πεν.) Σερίφης, 67′, 69′ Τζαγκαράκης Ε.

Διαιτητής: Μπαντής.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Θαναηλίδης, Ρίρα, Βασιλακάκης, Παπανικολάου, Ρηνάκης, Καστορας, Καράι, Βασιλείου, Αμασιάδης, Ναζεράι, Ντούρο (Βασιλόπουλος, Κουλης, Δουζένης).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Νότης, Ζαραϊδώνης, Τζαβάρας, Σιαφάκας, Σαββουλίδης, Ντούμης, Ανδρονιώτης, Σαμούρης, Σερίφης, Τζαγκαράκης Ν., Καμαρινός, (Κατσάτσος, Παυλάκος, Γερονικολός, Παπαδόπουλος Π., Τζαγκαράκης Ε.)

Leave a Reply