Κ16: Αίμος Πετρ. – Ηρακλής Π. 1-1

Μ\ έναν διαιτητή που έβγαλε στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, όλη την κόπωση του Σαββατοκύριακου, οι Κ16 του Αίμου Πετρούπολης και του Ηρακλή Περιστερίου αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και στα γκολ και στις κόκκινες κάρτες.

Στο 52′ απέβαλλε τον Μπενέτο των φιλοξενουμένων με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γιατί του γλύστρησε η μπάλα από τα χέρια στην προσπάθειά του να τη δώσει σε αντίπαλο για εκτέλεση πλαγίου άουτ, με τον αντίπαλο να τον υπερασπίζεται, αλλά τον διαιτητή να εκτιμά ότι το έκανε για καθυστέρηση!

Στο 59′ απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Εμμανουήλ του Αίμου (δηλωμένος με το Νο10 στο φύλλο αγώνα), αλλά στο φύλλο αγώνα ανέγραψε τον Γιαννακάκο, τον οποίο έχει ως σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης του Αίμου τρία λεπτά αργότερα (62′)…

Στις δε αλλαγές, είδε να μπαίνει στο γήπεδο παίκτης του Ηρακλή που δηλώθηκε στο Φ.Α., αλλά ουδέποτε προσήλθε στο γήπεδο…

Μ’ αυτά και άλλα, το παιχνίδι τελείωσε με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αλληλοσυγχαίρονται για την υπομονή τους.

Σκόρερς: 62′ Γιαννακάκος (;) / 37′ Δαουλας.

Διαιτητής: Χρήστου.

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: Τσιλιμάντος, Κυρογλου, Χαλκιάς, Ανδρέου, Νάτσιος, Σταθόπουλος, Σπαθης, Μανταλόβας, Γιαννακάκος, Εμμανουήλ, Μηδελλιάς (Λεγάτος, Μαρης, Ποσοτίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Κρητσωτάκης, Φράγκος Α., Παλιούρας Γ.Χ., Ζησιμόπουλος, Τσαγδουρης, Δαουλας, Σακάι, Θεοδωρέλος, Αδαμόπουλος, Μπενέτος, Παλιούρας Γ.Κ. (Σαρμπάνης, Ζαφειρόπουλος Δ.).

Leave a Reply