Κ16: Ήφαιστος – Α.Ο. Περιστερίου 2-1

Νίκη που την ξανάφερε στην πρώτη πεντάδα του 7ου ομίλου, για την Κ16 του Ηφαίστου, που επικράτησε με σκορ 2-1 του Α.Ο. Περιστερίου, στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ και έκλεισαν το πρώτο μέρος με το υπέρ τους 0-1, ωστόσο στην επανάληψη άλλαξαν δραματικά τα δεδομένα, ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Μάσαμπ.

Ο Ήφαιστος που είχε ήδη φέρει το ματς στα ίσα, άσκησε μεγάλη πίεση στα καρέ του Πύλιου, που με εντυπωσιακές επεμβάσεις κρατούσε το ισόπαλο 1-1 έως το 65′. Τότε διαμορφώθηκε το τελικό 2-1, με την ομάδα του Ομίλου να διαμαρτύρεται για μία φάση νωρίτερα, με τον Τσακλάνο -σε τετ α τετ με τον Τσέκερη– να πέφτει στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και τον ρέφερι να υποδεικνύει ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε επαφή και να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Σκόρερς: 39′, 65′ Καρούμπης / 14′ Κατσίκης.

Διαιτητής: Θώμογλου. Βοηθοί: Σερμέτης, Λαδογιάννης.

Στο 54ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση, στο 32′ η πρώτη για καθυστέρηση στην επανέναρξη του παιχνιδιού) ο Μάσαμπ.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καριώτης, Στασινόπουλος, Περιστέρης, Ιακώβου, Πετράς, Μαχαίρας, Φράρος, Κακουλίδης, Λιούκας, Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας (Γαλλιός, Καρούμπης, Λαμπρόπουλος, Τσέκερης).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Πύλιος, Δουλής, Λυμπέρης, Μάσαμπ, Μπέσιος, Πάπα, Τσακλάνος, Κεχαγιάς, Κατσίκης, Μπαρδάκης, Παπαδάτος (Γκουμάς, Παπαχριστοδούλου, Ασπρομάτης, Παντελής).

Leave a Reply