Κ16: Ήφαιστος – Αμπελόκηποι 1-4

Αν δεν υπήρχε το γκολ με το… καλημέρα της αναμέτρησης θα λέγαμε ότι τίποτε δεν πήγε καλά για τους Περιστεριώτες στην αναμέτρηση των Κ16, Ηφαίστου και Αμπελοκήπων, που ολοκληρώθηκε με ευρεία νίκη των φιλοξενουμένων (1-4).

Ήταν άλλωστε η μοναδική αναλαμπή σ’ ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι δεν είχαν την γνώριμη συνοχή, δεν ήταν όσο πιεστικοί συνηθίζουν, δεν είχαν συνεργασίες, ούτε καν εκείνες τις ατομικές προσπάθειες που πολλές φορές λύνουν αμυντικούς γρίφους.

Οι Αμπελόκηποι αντέδρασαν στο γρήγορο γκολ που δέχθηκαν, ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση πριν την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων και όταν βρήκαν τρίτο γκολ με την έναρξη της επανάληψης από τη βούλα του πέναλτι, “τελείωσαν” το παιχνίδι.

Σκόρερς: 1′ Τσέλιος / 14′ Τσιούφης, 26′ Ταρλας, 37′ (πεν.) και 65′ Μετάι.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Ντόστι, Βίτσας Ε., Ρήγας, Κοσμίδης, Γκέρτσο, Τσέλιος, Κούμε, Χατζούδης, Ευθυμιάδης, Ζαΐμης (Μπουκάκης, Τσαπάρας, Σιγάλας).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Ανδρέου, Μπραχιμλλάρι, Ζαπαντης, Αργυρου, Zaka, Τσιαούσης, Μετάι, Παπαδάκης, Τσιούφης, Awani, Ταρλας (Τασιόπουλος, Παπαϊωαννίδης, Παναγιωτης).Leave a Reply