Κ16: Άμιλλα-Ιπποκράτης 2-3

Στις καθυστερήσεις κρίθηκε η αναμέτρηση των Κ16, Άμιλλας και Ιπποκράτη στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν στις νίκες και να εδραιώνονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δύο φορές προηγήθηκαν στο σκορ οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Τάσου Μανεσιώτη που είχαν και δοκάρι με τον Παναγιωτίδη (25′), ισάριθμες βρήκε απάντηση ο Ιπποκράτης (εντός ημιχρόνου την πρώτη) και στον έξτρα χρόνο διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Ένα γκολ που δεν ήρθε κόντρα στην αγωνιστική εικόνα, αφού το συγκρότημα του Βασίλη Καραγκούνη επέμεινε γι αυτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και επιβραβεύτηκε.

Σκόρερς: 14′ Σαρδελης, 44′ Χατζηπαναγιώτου / 33′ και 70′ Καπετανάκης, 53′ Κουμουνδούρος.

Διαιτητής: Ρισσάκης. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Παναγιωτίδης γιατί σύμφωνα με τον ρέφερι “επιτέθηκε με έντονο τρόπο προς το μέρος μου”.

ΑΜΙΛΛΑ: Σπαθώνης, Cilingiri, Παναγιωτίδης, Τσώλης, Νίνης, Νταής, Τσίπρας, Τοκμανίδης, Παιζάκης, Χατζηπαναγιώτου, Σαρδελης (Τσαγκάνης, Μελισουργός).

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Ματθαίος, Διαμαντόπουλος, Πατέλης, Ρακιντζάκης, Παλασκώνης, Μηδελλιάς, Καπετανάκης, Θεοδωρακόπουλος, Κουμουνδούρος, Μπαριανος, Παπαλάιος (Βαλμάς, Παππάς, Χανης, Ριζογιάννης).





 



Leave a Reply