Κ14: Φοίνικας – Αγ. Ιερόθεος 0-1

Σ’ ένα παιχνίδι με πολύ όμορφο θέαμα, που διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσοι το παρακολούθησαν ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, η Κ14 του Αγίου Ιεροθέου επικράτησε με σκορ 0-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Φοίνικα, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ηλία Θεοδωρακόπουλου και Ισίδωρου Χαλιμούρδα πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, έχοντας αμφότεροι ευκαιρίες, με τον Φοίνικα να σταματάει και δύο φορές στα δοκάρια (Καραΐσκος, Τσίχλης).

Κι όμως όλα αυτά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, λόγω του τραυματισμού του Θοδωρή Μηλιά , που αποχώρησε σε αναζήτηση εφημερεύοντος νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, σ’ ένα σπριντ που επιχείρησε, δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει, πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο με αφόρητους πόνους στο ύψος του τετρακεφάλου.

Ο γιατρός της αναμέτρησης συνέστησε άμεση διακομιδή σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο νεαρός ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για κάταγμα του ελάσσοντος τροχαντήρα!

Σκόρερς: – / 13′ Ναζεράι.

Διαιτητής: Αθανασίου.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σταθόπουλος, Καραΐσκος, Μηλιάς, Ανδριανάκος, Μπούζο, Μπούρας, Μαρκαντωνάτος, Βαβίλης, Λαμπρίτσιος, Μαγαλιός, Ζάμπακας (Τσίχλης, Χατζημανώλης, Καραγεώργος, Αρβανιτίδης).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κουτσογιάννης, Γραφάκος, Ντρες, Χαλικιάς, Ρηνάκης, Ρίρα Ελ., Ναζεράι, Μάλλης, Παπανικολάου, Ζαγαρέλος, Ντόμπρος (Πατσής, Μαγκόπουλος, Δουζένης, Ρετζεπάι, Καμπάς).

Leave a Reply