Κ14: Κηπούπολη – Α.Ο. Περιστερίου 1-1

Το ισόπαλο 1-1 σφράγισε την αναμέτρηση των Κ14, Κηπούπολης και Α.Ο. Περιστερίου, στο γήεδο Χρυσούπολης, για την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη έχασαν μοναδική ευκαιρία απέναντι στο βαθμολογικά αδιάφορο συγκρότημα του Ομίλου (έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση), για να διατηρηθούν σε επαφή με τις θέσεις της πρώτης επτάδας που οδηγούν στους ομιλους των ισχυρών της δεύτερης φάσης, με δύο δοκάρια (Σαμουρης, Ζαραϊδώνης) και ανεπιτυχή τετ α τετ για το νικητήριο γκολ.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Παλλίδη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαλκιαδάκη στο 37′, με την Κηπούπολη να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης από εκτέλεση κόρνερ και εντυπωσιακό (ως αποτέλεσμα) σουτ του Τζαβάρα.

Διαιτητής: Γαλαριώτης.

Για την Κηπούπολη αγωνίστηκαν οι Σταμούλης, Ζαραϊδώνης, Πασουλας, Παυλάκος, Σαμουρης, Γερεντές, Τζαγκαράκης, Τζαβάρας, Παπαδόπουλος Σπ., Ρήγας, Μπαρδώσας, Σιαφάκας, Παπαδόπουλος Π.

Για τον Α.Ο. Περιστερίου έπαιξαν οι Δαούλας, Τατίογλου, Σπυρόπουλος, Σκουργιάς, Θεοδωρόπουλος, Βότσι, Μάρκου, Χαλκιαδάκης, Πετρίδης, Πήλιουρας, Καμπάσι, Κρητικός, Μίλε, Φατούρος.

Leave a Reply