Κ14: Ιάσων (2) – Ήφαιστος 0-1

Είχαν κοινό στόχο στον όμιλο και βέβαια στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής, με το δεύτερο τμήμα του Ιάσονα να έχει βαθμολογικό προβάδισμα ενός πόντου και βέβαια την έδρα.

Η Κ14 του Ηφαίστου όμως είχε την αποφασιστικότητα να κάνει πράξη την υπόσχεση εισόδου στην πρώτη τετράδα του 10ου ομίλου. Επικράτησε με σκορ 0-1 στο ΔΑΚ Ιλίου και αν η πρωτοπόρος Κηπούπολη ολοκληρώσει νικηφόρα την αγωνιστική περίοδο, ο Ήφαιστος θα διατηρήσει την 3η θέση, αφήνοντας πίσω του τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και τον Ιάσονα.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό, με ευκαιρίες εκατέρωθεν και μοιρασμένες αριθμητικά, αλλά τον Ήφαιστο να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά του Ευθυμιάδη, ενώ τον Ιάσονα να βρίσκει την οροφή του οριζόντιου δοκαριού στην καλύτερή του στιγμή.

Σκόρερ: – / 20′ Ευθυμιάδης.

Διαιτητής: Κοσκινάς.

ΙΑΣΩΝ (2): Βελέντζας, Αργυρόπουλος, Πλακιάς, Ακριβός, Καρανάσιος, Παρασκευόπουλος, Πολύζος, Γιαννακόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπάτος, Μπάλας (Μιχαηλίδης, Δεβετζόγλου, Αλεξόπουλος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σαμαράς, Χατζούδης Χέργκι, Βυτινιώτης, Σάββας, Παππάς, Τσέλιος, Κανελλόπουλος, Ευθυμιάδης, Βασιλειάδης, Χοντάι (Γκέρτσος).

Leave a Reply