Κ14: Ηρακλής – Ήφαιστος 2-2

Μοιράστηκαν γκολ, ευκαιρίες και εν τέλει εντυπώσεις οι Κ14 Ηρακλή και Ηφαίστου στην απογευματινή φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Νίκου Δασκαλόπουλου (κοουτσάρισε ο Σπύρος Νταλαγεώργος) και Νίκου Βακρά δημιούργησαν φάσεις τόσο σε οργανωμένη επίθεση, όσο και από αμυντικά λάθη εκατέρωθεν.

Ο Ηρακλής προηγήθηκε με το… καλημέρα στο παιχνίδι και σκόρερ τον Δ. Ζάρκαλη, με το 1-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Ο Ήφαιστος ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση με τον Τσέλιο (εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 39′) και τον Παππά (62′), ωστόσο η πίεση του Ηρακλή στο φινάλε απέφερε το γκολ της ισοφάρισης με τον Κουκλοτίδη.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καρπαθάκης, Ζάρκαλης Δ., Ζάρκαλης Γ., Βυθούλκας, Ζαχαρίας, Χρηστίδης, Χριστόπουλος, Χριστοδούλου, Γκρίελας, Καλός, Σακκάς, Λέτσκα, Μαγκίτσας, Καγιάννης, Κηπουρός, Κομπορόζος,

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σαμαράς Κ., Χατζούδης, Κατσακούλας Κ., Βυτινιώτης, Σάββας, Παππάς, Κανελλόπουλος, Βασιλειάδης, Τσέλιος, Έντρι, Ευθυμιάδης, Γκέρτσος, Σταθής, Στίβεν, Λαμάι, Κοσμίδης, Κατσακούλας Π., Σαμαράς Γ.

  • Ο Ήφαιστος έχει ακόμη δύο προπονήσεις και ακολούθως φεύγει για το τουρνουά του Καρπενησίου, ενώ δεν αποκλείεται τα δύο τμήματα να τεθούν και πάλι αντιμέτωπα σε σειρά φιλικών αγώνων το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Leave a Reply