Κ14: Α.Ο.Περιστερίου – Φοίνικας 2-2

Ισοπαλία 2-2 για τις Κ14, Α.Ο. Περιστερίου και Φοίνικα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Όμιλο να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου ήταν καλύτεροι στη διάρκεια του πρώτου μέρους και πήραν νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, ευτύχησαν δε να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης και κάπου εκεί φάνηκε να “κλειδώνουν” τη νίκη.

Ίσως αυτό να πίστεψαν και οι ίδιοι, επιτρέποντας στο συγκρότημα του Χρήστου Παλίδη να επιστρέψει στο παιχνίδι πέντε λεπτά αργότερα και εντείνοντας τις προσπάθειές του, αναλαμβάνοντας και το σχετικό ρίσκο αμυντικά, να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης δευτερόλεπτα πριν ακουστεί για τελευταία φορά η σφυρίχτρα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Σκόρερς: 46′ Αγιάνογλου, 60′ Τατίογλου / 11′ Μαρκαντωνάτος, 41′ Καμπουρίδης

Διαιτητής: Μπόντζος.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Δαούλας, Καμπάσι, Μάρκου, Θεοδωρόπουλος, Χαλκιαδάκης, Πήλιουρας, Σπυρόπουλος, Αγιάνογλου, Τατίογλου, Φράνκο, Πετρίδης (Φατούρος, Σκουργιάς, Μίλε, Βότσι).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σταθόπουλος, Τσιχλης, Μηλιάς, Ανδριανάκος, Χαβαλίνας, Βαβίλης, Μαρκαντωνάτος, Μπούρας, Μπούζο, Καραγιώργος, Καμπουρίδης (Χρονόπουλος, Βασιλενας, Γεωργιόπουλος, Αρβανίτης, Βασιλάκης, Μπόγιαν).

Leave a Reply