Κ14: Α.Ο.Περιστερίου-Ήφαιστος 2-4

Φιλοξενούμενη” στο σπίτι της η Κ14 του Ηφαίστου επικράτησε με σκορ 2-4 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Α.Ο. Περιστερίου, στο ΕΑΚ Ηφαίστου και συνεχίζει με 3/3 (δεν διεξήχθη το παιχνίδι με την Κηπούπολη) και 9 βαθμούς στον 2ο όμιλο της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πολύδωρου Τσίγκου προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάρκου, αλλά ο Ήφαιστος γύρισε το παιχνίδι πριν την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-2.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Όμιλος ισοφάρισε, αλλά το συγκρότημα του Νίκου Βακρά βρήκε άλλα δύο τέρματα στο πεντάλεπτο (43′ – 48′) και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης (2-4).

Σκόρερς: 11′ Μάρκου, 38′ Γκοτσούλιας / 12′ Βασιλειάδης, 29′ (αυτ.) Σαρέλλης, 43′ Κοσμίδης, 48′ Τσέλιος.

Διαιτητής: Στεφανοπούλου.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ξαφέλης, Μπογιατζής, Οικονομίδης, Σαρέλλης, Βαλτογιάννης, Σπυρόπουλος, Τατίογλου, Στρατής, Μάρκου, Ματσούκας, Κοντη (Μάκος, Γκοτσούλιας, Σενγκιέργκη, Πανταζής).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σιγάλας, Κούμε, Κοσμίδης, Ντόστι, Χατζούδης, Γκέρτσος, Τσέλιος, Κανελλόπουλος, Ευθυμιάδης, Βασιλειάδης, Ζαΐμης (Αποστολόπουλος, Χαραλάμπους, Θωμολλάρη).

Leave a Reply