Κ14: Αιγάλεω – Ήφαιστος 1-3

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της δευτεραθλήτριας (Α’ γύρου) ομάδας του Αιγαλέου πέτυχε την τελευταία αγωνιστική η Κ14 του Ηφαίστου και μ’ αυτό το τρίποντο μπήκε στην πρώτη τετράδα και στους ομίλους των ισχυρών της δεύτερης φάσης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Λαμπαδάριου δεν παρέκκλιναν από το αγωνιστικό τους στιλ, ούτε κράτησαν δεύτερο ρόλο στην αναμέτρηση, παρ’ ότι βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και έκλεισαν το ημίχρονο με το σε βάρος τους 1-0.

Στην επανάληψη μπήκαν πιο δυνατά και αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την ανατροπή και σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα να ανέβουν στην πρώτη τετράδα. Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου είχαν ήδη ανατρέψει την εις βάρος τους κατάσταση και στο 54′ πήραν και αέρα δύο τερμάτων για το τελικό 1-3.

Σκόρερς: 4′ Στεφανίδης / 31′ Σαμαράς, 48′ και 54′ Κολιοκώτσης.

Διαιτητής: Κοντογιάννης.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Δουλαβερας, Παπανικολόπουλος, Γλύμης, Κουρουγκιαούρης, Κολοκοτρώνης, Πετρόπουλος, Αργυρίου, Μπουτσης, Κραλλης, Στεφανίδης, Χαρίτος (Πατσης, Τριανταφύλλου, Κατσιούλας).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Δράζιος, Δαμιανίδης, Τσιρούκης, Μπεσκίνης, Γκέρτσο, Πιστόλης, Μωραΐτης, Φαράκλας, Αναστασίου, Κολιοκώτσης, Σαμαράς (Μπούνος, Διονυσόπουλος).



Leave a Reply