Κ14: Άρης Πετρ. – Κηπούπολη 3-3

Οι Παμπαίδες (Κ14) της Κηπούπολης προηγήθηκαν με σκορ ημιχρόνου 0-3 στην Πετρούπολη, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του τοπικού Άρη, αλλά στην επανάληψη ήρθαν τα πάνω κάτω και εν τέλει στα ίσα (3-3).

ΟΙ νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος και επέβαλλαν το παιχνίδι τους, ωστόσο η απώλεια συγκέντρωσης στο δεύτερο μισό της επανάληψης όταν και πραγματοποιήθηκαν οι περισσότερες αλλαγές, αλλά και η αποφασιστικότητα των γηπεδούχων να επιστρέψουν στο παιχνίδι, οδήγησε στο τελικό 3-3.

Εννοείται ότι ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο ηλικιακό κλιμάκιο, η συμμετοχή του συνόλου του δυναμικού είναι πρώτη προτεραιότητα, με διαφορά έναντι οποιουδήποτε αποτελέσματος.

Σκόρερς: 40′ Ζαμπακας, 53′ Καρατζιώτης, 55′ Μεξάκης / 1′ Τζαγκαράκης, 3′, 17′ Ζαχαράκης.

Διαιτητής: Γαλαριώτης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Μποζίκας, Μάρκο, Πιερράκος, Ξηντάρας, Ζαμπακας, Ντουμης, Καραγιάννης, Λακαφώτσης, Αναγνωστόπουλος, Καρατζιώτης, Μεξάκης (Αρχοντουλάκης, Τσουκαλάς, Φραγκάκης, Μπολάνης, Ντικουλης).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σταμούλης, Ζαραϊδώνης, Πασουλας, Γερεντές, Παπαδόπουλος Π., Ρήγας, Τζαγκαράκης, Σαμουλης, Ζαχαράκης, Μπαλιώτης, Σκαμάνης (Σταματογιαννόπολος, Μπαρδώσας, Μόσαλος, Σιδεράς, Γεωργόπουλος, Δημητρίου, Παπαδόπουλος Σ.).

Leave a Reply