Κ14 Άμιλλα – ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Τα δύο χρόνια ταλαιπωρίας από τον Κορωνοϊό άφησαν τα σημάδια τους και στο Peristeri-academies.gr και ιδιαίτερα στις ενότητες των τμημάτων των ομάδων και τα ρόστερ τους, όπου ουσιαστικά δεν υπήρξε καμία ενημέρωση.

Σήμερα προυσιάζεται πλήρως ανανεωμένο το ρόστερ της Κ14 της Άμιλλας Περιστερίου με την πολύτιμη βοήθεια του εφόρου του τμήματος, Γεράσιμου Σπαθώνη.

Όπως και πριν από τρία χρόνια που αρχίσαμε να φορτώνουμε τα ρόστερ των ομάδων, ανά ηλικιακό κλιμάκιο και την αρχή έκανε η Κ18 της Άμιλλας Περιστερίου, έτσι και τώρα, ένα άλλο τμήμα της στέκεται πρώτο στην αφετηρία. Μόλις ανανεώσουμε και τις φωτογραφίες των νεαρών ποδοσφαιριστών, θα είναι το πρώτο πλήρως ανανεωμένο ρόστερ του 2022.

Πώς το επιλέγουμε; Πάμε στην ενότητα ΟΜΑΔΕΣ>ΛΙΣΤΑ ΟΜΑΔΩΝ>ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ>ΑΜΙΛΛΑ>ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ.

Μέσα στο ρόστερ υπάρχει πάντα η δυνατότητα να πατήσουμε στο όνομα που μας ενδιαφέρει και να μπούμε στην υπο-σελίδα του αθλητή.

Θα συνεχίσουμε όλο το επόμενο διάστημα, ομάδα – ομάδα, τμήμα – τμήμα να ανανεώνουμε τις υποσελίδες των συλλόγων, με τα ρόστερ των τμημάτων και φωτογραφικό υλικό, για να επαναφέρουμε την κανονικότητα και στην ιστοσελίδα μας.



Leave a Reply