Κ12: Φοίνικας – Ήφαιστος 0-2

Στο δεύτερο μέρος κρίθηκε η αναμέτρηση των Κ12, Φοίνικα και Ηφαίστου Περιστερίου, στο γήπεδο Χρυσούπολης, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν δύο φορές τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα και να επικρατούν με σκορ 0-2.

Αφού πέρασε άκαρπο (0-0) το πρώτο μέρος της ελαφράς -χωρίς αποτέλεσμα- υπεροχής των γηπεδούχων, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βασίλη Κρινόπουλου ήταν πιο δημιουργικοί και επικίνδυνοι στο δεύτερο μισό του γηπέδου και το μετέφρασαν σε γκολ (δύο τον αριθμό) στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Σκόρερς: – / 35′ Κολιοκώτσης, 46′ Μπούνος.

Διαιτητής: Κουκόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Ντούσης, Φωτόπουλος, Δήμου, Ανδριανάκος, Λάζαρης, Αναστασόπουλος, Βαβίλης, Κουλούρης, Σπυρόπουλος (Λουκάς, Φαρμάκης)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Μωραΐτης, Μπουρουζήκας, Χατζησταμάτης, Πιστόλης, Κούμε, Χονδροκώστας, Σαμαράς, Διονυσόπουλος, Μπούνος (Καλογερόπουλος, Γκέρτσος, Τσιρούκης, Κολιοκώτσης).

  •  Νικηφόρα ήταν και για το δεύτερο τμήμα της Κ12 η αναμέτρησή του με το αντίστοιχο τμήμα του Ιπποκράτη, στο πλαίσιο του Θουκυδίδειου τουρνουά.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χατζηανδρέου επικράτησαν με σκορ 4-0 και σκόρερς τους Κολιοκώτση (3) και Παππά.

Έπαιξαν οι Δράζιος, Παππάς, Ασώτης, Κολιοκώτσης, Τριχαντήρας, Μιχόπουλος, Βυτινιώτης, Γκέρτσος, Μίχαλος, Τσιρούκης και Καλογερόπουλος.

Leave a Reply