Κ12: Ηρακλής – Αγ. Ιερόθεος 1-2

Σκοράροντας στο πρώτο δεκάλεπτο κάθε ημιχρόνου, η Κ12 του Αγίου Ιεροθέου εξσσφάλισε προβάδισμα δύο τερμάτων στην αναμέτρησή της με το αντίστοιχο συγκρότημα του Ηρακλή, στο γήπεδο της Χρυσούπολης και την ολοκλήρωσε νικήτρια με σκορ 1-2.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ανδρέα Κωνσταντούλια και Ισίδωρου Χαλιμούρδα πρόσφεραν όμορφο και ομαδικό ποδόσφαιρο, από το οποίο δεν έλειψαν οι τελικές προσπάθειες, αλλά οι κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 43′ και προσπάθησαν, αλλά ανεπιτυχώς, στον υπολειπόμενο αγωνιστικό χρόνο να φέρουν το ματς στα ίσα.

Σκόρερς: 43′ Κιάρρι / 9′ Παπανικολάου, 35′ Τριτάρης.

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σταυρόπουλος, Κατσιαμάνης, Αθανασίου, Μέξας, Καππάτος Δ., Γιάφαλης, Παπαχριστόπουλος, Κιάρρι, Μάλαινος, Λουκάς, Πλιάσσας, Μπουκούζης.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Σιδεράς, Κόκκινος, Παπανικολάου, Τσιριγώτης, Φαρασόπουλος, Λάμπρόπουλος, Λυκογιάννης, Σκίρα, Βαπορίδης, Τριτάρης, Προβατάρης.

  • Το δεύτερο τμήμα της Κ12 του Αγ. Ιεροθέου, φιλοξενήθηκε από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, στο πλαίσιο του Θουκυδίδειου τουρνουά και ηττήθηκε με σκορ 5-2.

Τα τέρματα της ομάδας του Κώστα Λακιώτη σημείωσαν οι Προτζάκης και Φιλίππου.

Έπαιξαν οι Καραμάνης, Πιστόλης, Χαρίσης, Προτζάκης, Κοσμάς, Αθουσάκης, Μιχαλάρης, Τσιαφαράς, Φιλίππου, Γκίκας, Παπαντωνόπουλος, Γιάννης και Σταυρόπουλος.

Leave a Reply