Κ12 Ανθούπολη: Αήττητη με… στιλ

Η Ανθούπολη ήταν η μοναδική στον 1ο όμιλο και μία από τις τέσσερις ομάδες που ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣΑ αήττητες (η ΑΕΚ στον 3ο όμιλο, ο ΠΟΨ στον 4ο και οι Τράχωνες στον 5ο).

Το συγκρότημα του Πολύδωρου Τσίγκου ολοκλήρωσε αυτή την πρώτη φάση του πρωταθλήματος με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, σύνολο 21 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον Ατρόμητο Αθηνών (8 νίκες και 1 ήττα) , τον οποίο νίκησε με 1-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Είχε την καλύτερη άμυνα του ομίλου με παθητικό 7 τερμάτων να λιγότερο από τον Ατρόμητο Αθ. που δέχθηκε 8) και τη 2η καλύτερη επίθεση με 32 γκολ (οκτώ λιγότερα από τον Ατρόμητο που πέτυχε 40).

Έντεκα παίκτες της είχαν το απόλυτο των συμμετοχών (9), ενώ οκτώ από αυτούς συγκροτούν τον πίνακα των σκόρερς, με τους Θέμη Γιάννη και Βασίλη Αμπελιώτη να σημειώνουν τα 23 από τα 32 (14 και 9 αντίστοιχα).

,Στον δεύτερο γύρο θα βρίσκεται στον 6ο όμιλο των ισχυρών με αντιπάλους τους Δάφνη Π. Φαλήρου, Αγ. Ανάργυροι, Φοίνικας, Ατρόμητος Αθ., ΠΑΣ Αθηνών, Π. Φάληρο, Ελπίδα Αγ. Αναργύρων. Αγ. Ιερόθεος, ΠΑΟ Ρουφ, Σούρμενα, Τράχωνες.

Leave a Reply