Κ12: Ακαδημία Π. – ΠΑΟ Καλλιθέας 4-3

Αγχωτική νίκη για την Κ12 της Ακαδημίας Περιστερίου επί μία ομάδας που βρισκόταν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μόνον ως τέτοια δεν αγωνίστηκε στο βοηθητικό του Φωστήρα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σταύρου Μισαηλίδη πήραν γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά ο ΠΑΟ Καλλιθέας εκμεταλλεύτηκε το rotation και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το 3-2 έγινε επίσης γρήγορα 3-3 και η… λύτρωση ήρθε λίγο πριν το τέλος με τετ α τετ του Αθανασίου, το οποίο ολοκλήρωσε με έξυπνο πλασέ.

Με το τελικό 4-3 το πρώτο τμήμα των Τζούνιορ έφτασε στο 5/5 στο Acropolis Tournament και ηγείται στον βαθμολογικό πίνακα με το απόλυτο των βαθμών (15).

Σκόρερς για τους Περιστεριώτες οι Αθανασίου (2), Μαγουλάς Θ. και Κοκκινομάλης.

Έπαιξαν οι Ταπίνης, Μαρίνος, Πανταζής, Καναβάς, Κριτής, Αθανασόπουλος, Κοκκινομάλης, Μαγουλάς Θ., Καραχάλιος, Αθανασίου, Μαγουλάς Β., Σαγρής, Μωρόγιαννης, Κυριακίδης, Μιφτάρ.

  • Το πρώτο τμήμα των Προτζούνιορ (Κ10) επιβλήθηκε με σκορ 7-4 του αντίστοιχου τμήματος του Ηφαίστου στο μικρό γήπεδο (6Χ6) των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, το πρωί της Κυριακής.

Για το συγκρότημα του Κώστα Μισαηλίδη σκόραραν οι Φώτης (3), Κουλούρης (2) και Πότσι (2).

Το Σάββατο, δεν τα κατάφεραν το ίδιο καλά και γνώρισαν την ήττα από τους Diamonds, με σκορ 6-2 και σκόρερς τους Φώτη και Κουλούρη.

Leave a Reply