Κ12: Αγ. Ιερόθεος – Ηρακλής Π. 0-2

Σ’ ένα μοιρασμένο παιχνίδι, με λιγοστές φάσεις εκατέρωθεν, η Κ12 του Ηρακλή Περιστερίου ήταν αυτή που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και επικράτησε με σκορ 0-2 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Αγίου Ιεροθέου.

Στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ισίδωρου Χαλιμούρδα και Αντρέα Κωνσταντούλια έδωσαν την τελευταία επίσημη ποδοσφαιρική παράσταση για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και να φτάνουν στην επικράτηση.

Ο Γιάφαλης που αξιοποίησε μπαλιά του Πλιάσσα στην πλάτη της άμυνας και ο Καψής που εκμεταλλεύτηκε αμυντική αδράνεια, έφτασε σε τετ α τετ και σκόραρε, πέτυχαν τα γκολ των νικητών.

Σκόρερς: – / 9′ Γιάφαλης, 46′ Καψής.

Διαιτητής: Κορρές.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Σιδεράς, Τσιριγώτης, Λυκογιάννης Π., Προβατάρης, Λυκογιάννης Κ., Ροβανός Σ., Κόκκινος, Τάφκα, Παπανικολάου (Τριτάρης, Παπαντωνόπουλος, Ροβανός Δ.)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σταυρόπουλος, Αθανασίου, Λουκάς, Καππάτος Δ., Καψής, Πλιάσσας, Γιάφαλης, Κατσιαμάνης, Καππάτος Γ. (Μάλαινος, Μπουκούζης, Παπαχριστόπουλος)

Leave a Reply