Κορωνοϊός: Σύσκεψη και ματαιώσεις

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τον κορωνοϊό, στις 4 Μαρτίου 2020, στο Δημαρχείο.

Συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αθανάσιος Βαθιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και Αναστάσιος Θεοδωράκος, καθώς και οι Διευθυντές των Κέντρων Υγείας Περιστερίου κ.κ. Χρήστος Πολυχρονίου, Σταμάτης Βελώνιας και Χρόνης Χρονόπουλος.

Την σύσκεψη συντόνισε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Υγείας του Δήμου Περιστερίου, Καρδιολόγος, Γεώργιος Μπεκιάρης.
Οι ομιλητές περιέγραψαν το πρόβλημα όπως και τις δυνατότητες των μονάδων Υγείας και επεσήμαναν τις ενέργειες που είναι απαραίτητες.

Ο Δήμαρχος και τα μέλη της Διοίκησης του Δήμου περιέγραψαν μέτρα υποβοήθησης των Μονάδων Υγείας και μέτρα ενημέρωσης και προφύλαξης των πολιτών.

Από τον Δήμο Περιστερίου γίνεται γνωστό ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και παραστάσεις στα δημοτικά κινηματοθέατρα και αίθουσες εκδηλώσεων («Κ. Γαβράς», «Ξυλοτεχνία», «Θέατρο Πολιτών», Δημαρχείου, ΚΥΒΕ).

Η κατ’ αρχάς απόφαση εκτείνεται έως τις 15 Μαρτίου και η συνέχιση του προγράμματος θα δημοσιοποιηθεί το προσεχές διάστημα, με βάση τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας.

Leave a Reply