Κλείνει 30 Μαΐου η Χωράφα!

Η Κυριακή 29 Μαΐου είναι η τελευταία ημέρα που αθλούμενοι και επισκέπτες – περιπατητές θα αντικρύσουν την κεντρική αθλητική εγκατάσταση της Χωράφας στη σημερινή της μορφή.

Από το πρωί της Δευτέρας 30/5, το κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων θα παραμείνει κλειστό για τουλάχιστον έναν μήνα, προκειμένου να αντικατασταθεί ο τάπητας (στιβικές διαδρομές) πέριξ του αγωνιστικού χώρου, στο πρότυπο της αναμόρφωσης που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Έως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν είναι γνωστό τι θα συμβεί με την δραστηριότητα των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών που εδρεύουν στη Χωράφα και κάθε χρόνο τερματίζουν την αγωνιστική δράση στο τέλος Ιουνίου.

Μαθαίνουμε ότι πρόθεση των αρμοδίων φορέων του Δήμου ήταν να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία των Ακαδημιών, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εργολάβος αρνείται να ξεκινήσει την παρέμβαση, εάν δεν κλείσει η εγκατάσταση, θέτοντας θέματα ασφαλείας.

Το πρόβλημα βεβαίως είναι ότι στο ενδεχόμενο “πλήρους λουκέτου” οι Ακαδημίες δεν θα στερηθούν απλά την δραστηριότητα ενός μήνα, αλλά ουσιαστικά γίνεται αμφίβολη και η παρουσία τους σε καλοκαιρινά τουρνουά το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, αφού έως τότε δεν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο για προπονήσεις.

Εκτός κι αν επιστρατευτεί και πάλι το ξερό γήπεδο επί της οδού Αναπαύσεως (πρώην Αγίου Ιεροθέου)…1 Comment

  1. Νικόλαος Αμπελιωτης

    Η ακαδημία Α.Ο ΑΝΘΟΎΠΟΛΗ μετά την 2 Χρόνη μετά covid απουσία των νεαρών μας αθλητών απ’ τους αγωνιστικούς χώρους αρνείται να δεχτεί τον πρόωρο τερματισμό των προπονήσεων… Η Απόφαση λοιπόν της Ακαδημίας και εν συνεχεία και του Δ.Σ Α.Ο ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ είναι η παραμονή και η καθημερινή εκγύμναση των νεαρών μας αθλητών με δικιά μας ευθύνη……… Έτσι απαντούμε στην εργολήπτρια εταιρία, εάν αυτή αποφασίζει…………. ………

Leave a Reply