Κηπούπολη: Φιλική νίκη εν όψει “16”

Με φιλική αναμέτρηση κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Ηρακλή, που επίσης έχει πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ (λιγότερο ισχυρών), συνέχισε την προετοιμασία της η Κ16 της Κηπούπολης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη επικράτησαν με σκορ 4-2, με σκόρερς τους Δημητρίου (3′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ), Αναστασόπουλο (45′ από ασίστ Κατσακούλα Κ.), Βούρτση (57′) και Κατσακούλα Κ. (62′ απευθείας εκτέλεση φάουλ).

Έπαιξαν οι Δουλγεράκης, Κατσακούλας Π., Κολοκυθάς, Γερεντές, Λόντος, Κατσακούλας Κ., Δημητρίου, Τσακοπιάκος, Σιουρούνης, Σταματογιαννόπουλος, Κόκλας, Ανωγιάτης, Παιδούσης, Γιώργης, Βασιλείου, Αναστασόπουλος και Βούρτσης.

Η Κηπούπολη, που τερμάτισε πρώτη στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος (12ος όμιλος) θα αντιμετωπίσει στη φάση των “16” με πλεονέκτημα έδρας και την ισοπαλία τον 5ο του 13ου ομίλου, που βάσει βαθμολογίας είναι το δεύτερο τμήμα του ΠΑΟ Ρουφ στη διοργάνωση.

Αν ωστόσο ισχύσει ό,τι και στους ομίλους των ισχυρών, δηλαδή ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν στην τελική φάση τα δεύτερα τμήματα των συλλόγων, αν εκεί βρίσκεται ήδη και το πρώτο τμήμα, τότε χάνει το εισιτήριο το δεύτερο τμήμα του Αίμου Πετρούπολης, ο ΠΑΟ Ρουφ (2) ανεβαίνει 4ος και 5ος στον 13ο όμιλο αναδεικνύεται ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης.

Leave a Reply