Κηπούπολη: Τα παθήματα, μαθήματα

Οι πάντες γνώριζαν ότι η φετινή χρονιά είναι μεταβατική για το εφηβικό τμήμα της Κηπούπολης, αφού είναι με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ της κατηγορίας, αποτελούμενο στην συντριπτική πλειοψηφία των μελών του από το κατώτερο ηλικιακό όριο (γενν. 2002).

Όταν λοιπόν ξεκάθαρος και πανθομολογούμενος στόχος είναι να μπουν στέρεες βάσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν δικαιολογουνται τα σκυμμένα κεφάλια, παρά μόνο εάν οφείλονται σε αυτοκριτική για το γεγονός ότι το μεσημέρι του Σαββάτου απογοητεύτηκαν και “εγκατέλειψαν” το παιχνίδι με το αντίστοιχο συγκρότημα του Αιγάλεω, με αποτέλεσμα το βαρύ 0-7.

Αν τα παθήματα γίνουν μαθήματα και ο καλώς εννοούμενος ποδοσφαιρικός εγωισμός επικρατήσει, η χρονιά θα είναι όντως και δημιουργική και εποικοδομητική.

Σκόρερς: – / 5′ Μονεμβασίτης, 30′ Βιτουλαδίτης, 45′ Μαρτίνος, 55′ Πυθαρούλιος, 70′ Τζίνα, 71′ Κοντοχριστόπουλος, 76′ (αυτ.) Κανελλόπουλος.

Διαιτητής: Χρυσάφης. Βοηθοί: Θωμογλου, Παπαδόπουλος Μ.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Σαραντινός (41΄Αλεξιας), Βετούλης, Βαρζάκης, Ρήγας, Κανελλόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Μούτσιος, Λιούμης, Σοφός, Σταματογιαννόπουλος (41′ Τζιάτζιος), Ντινης (16′ Φουντας).

Leave a Reply