Κηπούπολη: Η οικογένεια είναι εδώ

Δεν είναι και το πιο σύνηθες και ασφαλώς δεν είναι τυχαίο. Τα πλατιά χαμόγελα στην “πρώτη” της Δευτέρας φανέρωναν την προσδοκία όλων για το αντάμωμα της μεγάλης παρέας, αυτό που κάνει τα τελευταία χρόνια την ομάδα της Κηπούπολης να ξεχωρίζει και να γοητεύει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Φιλίππου και οι συνεργάτες του είδαν, σε μια ακόμη αφετηρία αγωνιστικής περιόδου, τους παίκτες τους με διάθεση για πολλή δουλειά και υψηλές προσδοκίες για το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών συνηθίζει να λέει πώς ούτε ο ίδιος γνωρίζει το ταβάνι αυτής της ομάδας, όσο είναι ΟΜΑΔΑ, αλλά σίγουρα ξέρει και το dna του συλλόγου και τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις που τα ίδια τα αποτελέσματα της δουλειάς τους καλλιεργούν.

Παρόντες στην πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει στη συνέντευξή του στο peristeri-academies.gr ο Δημήτρης Τσουκνάκης (ως ειλημμένη απόφαση του Δ. Φιλίππου) και πέντε μέλη της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του συλλόγου, με τον Αντώνη Σοφό να προστίθεται τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Μία πρώτη γεύση πήραν ήδη οι Πέτρος Σούμπας (2003), Μιχάλης Κλειδής (2003), Βασίλης Φαρμάκης (2003), Γιάννης Φαρμάκης (2003) και Θάνος Μπούρης (2001), όπως εικονίζονται από αριστερά προς τα δεξιά στη φωτογραφία, με τον προπονητή τους στις υποδομές Δ. Τσουκνάκη και μετά το τέλος της προπόνησης ο ενθουσιασμός τους ήταν μεγαλύτερος από τον αρχικό.

Το βράδυ της Δευτέρας είχαν πρώτη συγκέντρωση και τα δύο μεγαλύτερα τμήματα της Ακαδημίας (Κ18 και Κ16) και από σήμερα (Τρίτη 21/8) μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς, ενώ για την Κυριακή είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό της χρονιάς κόντρα στο εφηβικό τμήμα της Άμιλλας Περιστερίου.

Leave a Reply