Καλώς μας (σας) βρήκατε (-με)

Μετά από εννιά μήνες διαβουλεύσεων, ατέλειωτων συζητήσεων, αναζητήσεων και τεχνικών υπερβάσεων, το peristeri-academies.gr σας καλωσορίζει στον ιστότοπό του.

Έναν χώρο, όπου φιλοδοξούμε να στεγάσουμε και να ενθαρρύνουμε το ταλέντο, το μεράκι, τον ενθουσιασμό των παιδιών μας για τον αθλητισμό και να βοηθήσουμε με όλους τους δυνατούς τρόπους την εξέλιξή τους. Και κυρίως να “εκπαιδεύσουμε” τους γονείς στην ορθή διαχείριση όλων των παραπάνω.

Στις σελίδες του θα βρίσκετε δημοσιογραφική κάλυψη κάθε δραστηριότητας των αθλητικών υποδομών της πόλης μας και καθημερινή καταγραφή της προσπάθειας που καταβάλλεται στα προπονητήρια των αθλητικών ακαδημιών.

Κι όταν λέμε ότι ο ρόλος του peristeri-academies.gr θα είναι ενισχυτικός της όλης προσπάθειας, το εννοούμε. Έτσι, από τις σελίδες του θα παρελαύνουν καθημερινά τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, προπονητές και αθλητές που θα μας συμβουλεύουν και θα μας καθοδηγούν, ενώ θα υπάρχουν μόνιμες επιστημονικές στήλες παιδοψυχολόγων, αθλητιάτρων και φυσιοθεραπευτών για υπεύθυνες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Σε πρώτη φάση θα εστιάσουμε στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της πόλης μας, αλλά πολύ πολύ σύντομα -και αυτό είναι δέσμευση, όχι απλά υπόσχεση- θα είμαστε σε θέση να καλύψουμε το σύνολο της αθλητικής δραστηριότητας.

Στην εποχή που η εικόνα συνεπικουρεί –αν δεν κατακτά κιόλας- τον λόγο, δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει και το οπτικοακουστικό υλικό, με το οποίο θα “ντύνονται”, τόσο τα δημοσιογραφικά, όσο και τα εκπαιδευτικά θέματα που θα παρουσιάζονται καθημερινά

Σε αυτό το κεφάλαιο, προσβλέπουμε και στη συνδρομή των γονιών, ώστε να καταστεί εφικτή η παρουσίαση της αγωνιστικής προσπάθειας των ομάδων στην ευρύτερη δυνατή κλίμακα.

Εδώ όμως τελειώνουν τα λόγια και αρχίζουν οι πράξεις. Καλώς μας βρήκατε και καλή περιήγηση στον κόσμο των περιστεριώτικων αθλητικών υποδομών.

Υ.Γ.: Το peristeri-academies.gr θα το βρείτε σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Με ένα like θα έχετε στην αρχική σας σελίδα όλες τις ενημερώσεις και τη θεματολογία του, αλλά αποθηκεύοντάς το στις αγαπημένες σας σελίδες, θα είναι πλέον η καθημερινή σας συνήθεια.

Leave a Reply