Καλύτερα τα νέα για Μηλιά

Καλύτερα είναι σήμερα τα νέα για τον Θοδωρή Μηλιά, που αποχώρησε τραυματίας από τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση των Κ14, Φοίνικα – Αγίου Ιεροθέου, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Φοίνικα σ’ ένα σπριντ που επιχείρησε ένιωσε αφόρητους πόνους στον μηρό και η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε “κάταγμα ελάσσονος τροχαντήρος”.

Δεν κατέστη έως τώρα δυνατό να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, από τα αποτελέσματα της οποίας θα εξαρτηθεί εν πολλοίς και η αντιμετώπιση. Πάντως, εκ μέρους του ιατρικού επιτελείου του ιατρικού κέντρου που νοσηλεύεται, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα αποφύγει την χειρουργική επέμβαση και η αποκατάσταση θα βασιστεί σε φαρμακευτική αγωγή.

Ανακοίνωση εξέδωσε αργά χθες το βράδυ και η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Αγίου Ιεροθέου, στην οποία επισημαίνεται: “Η διοίκηση της Ακαδημίας του Α.Ο. Αγίου Ιεροθέου εκφράζει τα περαστικά της και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση στον αθλητή του Φοίνικα Περιστερίου (Κ14) Θοδωρή Μηλιά , ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την μεταξύ αναμέτρηση των δύο ομάδων. Ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο!!!”.

Σχετική ανάρτηση υπήρξε και από την Κηπούπολη το μεσημέρι της Δευτέρας: “Τις καλύτερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση του αθλητή της Κ14 του Φοίνικα, Θοδωρή Μηλιά“.

Leave a Reply