Και ξαφνικά McKaela Schmelzer!

Ατέλειωτη γραφειοκρατία, αλλεπάλληλες παρατάσεις και χρονοτριβή με ορίζοντα τριμήνου για την έκδοση βίζας και άφιξης της Linda Addai οδηγούν τουλάχιστον προσωρινά την απόκτησή της σε αδιέξοδο.

Οι Νέες Ατρομήτου συνεχίζουν να παρακολουθούν τις δαιδαλώδεις διαδικασίες, ωστόσο αδυνατούν πλέον να ποντάρουν στην Γκανέζα κεντρική αμυντικό, εφ’ όσον οι αισιόδοξες εκτιμήσεις τοποθετούν την έλευσή της στην Αθήνα περί τα μέσα Νοεμβρίου!

Η διοίκηση του περιστεριώτικου συλλόγου κινήθηκε άμεσα και υπερβάλλοντας πλέον στο οικονομικό κομμάτι “έδωσε τα χέρια” με την McKaela Schmelzer.

Η 25χρονη Αμερικανίδα ήταν στους πρώτους στόχους της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων αποθάρρυνε προς στιγμήν τον περιστεριώτικο σύλλογο.

Η Schmelzer αγωνίζεται στις θέσεις κεντρικής αμυντικού και αμυντικής μέσου, έχει ύψος 1.70 μ. και αποτελεί κέντρο αναφοράς στον γυναικείο αθλητισμό στο Μιλγουόκι, αφού αγωνίζεται με τις ομάδες του UW Milwaukee και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ (!) στην Horizon League.

Όσο για τις επιδόσεις της; Με 18 γκολ και 17 ασίστ σε 79 παιχνίδια, αναδείχθηκε δύο φορές αμυντικός της χρονιάς στην Horizon League, ξεκινώντας ως βασική σε 79 παιχνίδια και παίζοντας ολόκληρο το ενενηντάλεπτο στα 65 από αυτά.





Leave a Reply