Ισόπαλος, αλλά πρώτος ο Ηρακλής Π.

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του Α’ ομίλου Νέων της ΕΠΣΑ αναδείχθηκαν οι Νέοι του Ηρακλή Π. και διατήρησαν την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, με ματς λιγότερο μάλιστα από τον χθεσινό τους αντίπαλο, Α.Ο.Ιλίου.

Η ομάδα του Ηρακλή ήταν καλύτερη στην πλειονότητα του αγωνιστικού χρόνου και υπερίσχυσε σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες της αναμέτρησης (κατοχή, κερδισμένα φάουλ, στημένες μπάλες κοντά στην αντίπαλη περιοχή).

Είχε τις ευκαιρίες να φύγει με το τρίποντο από το Ίλιον, αλλά δεν τις αξιοποίησε, ενώ στον αντίποδα οι γηπεδούχοι, με εξαίρεση μία φάση με τρία κερδισμένα κόρνερ που δημιούργησε συνθήκη μίνι πολιορκίας στα καρέ του Νημά, δεν απείλησαν περαιτέρω.

Το συγκρότημα του Πασχάλη Χλοψιούδη πήρε το προβάδισμα στο 38′ με πέναλτι που κέρδισε ο Στόινα και εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκος Μήτρος, αλλά μία ολιγωρία στην άμυνα, με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στην επανάληψη στοίχισε την ισοφάριση και το τελικό 1-1.

Διαιτητής:Αλαμπεης (4 κίτρινες κάρτες για τον Α.Ο.Ιλίου και 1 για τον Ηρακλή). Βοηθοί: Αρβανίτης, Κοπαλας.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Νημάς, Γκελης, Κεφαλάς, Μήτρος Π., Καλογήρου, Πάνος, Βαρδαραμάτος (73′ Δρακόπουλος), Μήτρος Ν., Νίτας, Στόινα (77′ Κούτρης), Μαγκίτσας.

Leave a Reply