Η Τρμπόγεβιτς ήρθε για να μείνει!

Το περίμενε πολύ καιρό και προφανώς είχε όλο τον χρόνο να το προετοιμάσει όπως το ήθελε. Ε, ναι. Και παραγγελιά να έκανε το ντεμπούτο της με τη φανέλα του Ατρομήτου η Ιβάνα Τρμπόγεβιτς, αποκλείεται να το ζητούσε σε ανταγωνιστικό εκτός έδρας παιχνίδι και με δικό της το μοναδικό και νικητήριο γκολ για την ομάδα του αστεριού.

VILLAGARCIA DE AROUSA, SPAIN – APRIL 06: Ivana Trbojevic of Serbia in action during the UEFA Women’s U19 European Qualifier match between Republic of Ireland and Serbia at Campo Municipal da Lomba on April 06, 2019 in Villagarcia de Arousa, Spain. (Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

Με το Νο7 στην πλάτη η Τρμπόγεβιτς δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία και την παραβίασε στο 52ο λεπτό με δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Γεννημένη στις 26 Ιουλίου του 2000 η Σέρβα διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κ17 και Κ19, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο με τα αγόρια της Spectar FC του Sombor και στα 13 της δέχθηκε την πρώτη κλήση για τα εθνικά κλιμάκια.

Πρώτος της γυνακείος σύλλογος η Βοϊβοντίνα του Νόβισαντ και ακολούθησε ο Ερυθρός Αστέρας, απ’ όπου και ήρθε στον Ατρόμητο.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα και να παίξω με τον Ατρόμητο. Την άρπαξα και δεν το μετάνιωσα. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου, σαν να είμαι με την οικογένειά μου.

Έχουμε μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε πολλά και φέτος και στο άμεσο μέλλον” δήλωσε στο Peristeri-academies.gr, μετά το ντεμπούτο της με το αστέρι στο μέρος της καρδιάς.

Παραφράζοντας την δημοφιλή διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας με πρωταγωνιστή τον “πρόεδρο”, η Στέλλα Μουζάκη έκανε το χρέος της και έφερε το Σέρβικο πιστόλι, “διαρκείας” πάρτε όλοι!

Βίντεο από τηλεοπτική της παρουσία ως παίκτρια της Βοϊβοντίνα το 2017:


Leave a Reply