Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Φοίνικα Π.

 

Με εντυπωσιακή προσέλευση αθλητών και γονέων, ο Φοίνικας Περιστερίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο ΚΥΒΕ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, εμφανώς ικανοποιημένος από το “βροντερό” παρών, μίλησε για τη δύναμη της αθλητικής οικογένειας του Φοίνικα και την ανέδειξε ως νούμερο 1 παράγοντα για την διαρκή πρόοδο που καταγράφει ο σύλλογος, ιδιαίτερα σε επίπεδο υποδομών και με καμάρι βράβευσε την ομάδα των Παμπαίδων που ολοκλήρωσε μόνη πρώτη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ (Α’ όμιλος).

Παρόντες εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, που εξήρε το έργο που υλοποιείται στις μικρές ηλικίες , διαμορφώνοντας όχι απλά αθλητές, αλλά κυρίως και πάνω απ’ όλα χαρακτήρες και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να επιμείνουν με όλα τους τα κουράγια σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Οι κληρώσεις ανέδειξαν αρκετούς τυχερούς από όλα τα τμήματα της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας και η βραδιά ολοκληρώθηκε με -τι άλλο;- ποδοσφαιροκουβέντα γύρω από τον πλούσιο μπουφέ.

Και του χρόνου με υγεία.

Η βράβευση του παμπαιδικού τμήματος του συλλόγου

 

Η προπονητική ομάδα του Φοίνικα. Διακρίνονται από αριστερά, Μπάμπης Σαρρής, Φώτης Μπέσιος, Ηλίας Θεοδωρακόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Χιώτης

Leave a Reply