Η Κηπούπολη “κερνάει παιχνίδι”

Πρεμιέρα το απόγευμα της Τετάρτης (2/6) για την προπαρασκευαστική περίοδο του καλοκαιρινού καμπ, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει η Κηπούπολη στη φυσική της έδρα.

Οι δηλώσεις ένταξης συνεχίζονται και καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να επωφεληθούν από τη δωρεάν συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριοτητες που τόσο έλειψαν απ’ όλους όλο το προηγούμενο διάστημα.

Υπό τις οδηγίες της προπονητικής ομάδας του συλλόγου, οι νεαροί αθλητές έχουν τη δυνατότητα καθημερινής σωματικής άσκησης και βελτίωσης των αθλητικών τους ικανοτήτων.

Η συνεργάτιδα του προγράμματος, Νάνσυ Κριεμπάρδη, μίλησε στο “Peristeri-Academies.gr”:

Είναι η δεύτερη χρονιά που ο Α.Ο. Κηπούπολης διοργανώνει το summer camp, αλλά είναι μια πολύ πιο ιδιαίτερη χρονιά σε σχέση με την προηγούμενη, αφού προερχόμαστε από εξάμηνη διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας.

Τα παιδιά κλείστηκαν στο σπίτι, έχασαν τη διάθεση για εποικοδομητικές δράσεις, “εθίστηκαν” σε δραστηριότητες ξένες προς την ηλικία τους και το πρώτο πράγμα που πρέπει με κάθε τρόπο να τους προσφέρουμε ξανά είναι η χαρά του παιχνιδιού, πέραν της βασικής ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης.

Πρέπει να “ξυπνήσουμε” τον οργανισμό, να ενεργοποιήσουμε με προσοχή το μυϊκό σύστημα και να εκτονώσουμε με ασφάλεια την ενέργεια της νιότης που συσσωρεύτηκε μέσα τους όσο ήταν καθηλωμένα μπροστά από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Αυτός είναι ο λόγος που το φετινό summer camp έχει διπλάσια χρονική διάρκεια (σ.σ.: 1,5 μήνας) και μηδενικό κόστος για τους γονείς παιδιών ηλικίας 6-12 χρόνων. Είναι η δική μας μικρή προσφορά στα πιο αθώα θύματα αυτής της υγειονομικής κρίσης”.



Leave a Reply