Η επιστολή παραίτησης Πεθεριώτη

Την επιστολή παραίτησης του Κώστα Πεθεριώτη από τις θέσεις του προέδρου, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εφόρου της Μικρής Πισίνας του Γλαύκου Περιστερίου, δημοσιοποίησε ο περιστεριώτικος κολυμβητικός σύλλογος στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτώσης.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητοί φίλοι,

αναλαμβάνοντας την ηγεσία του Γλαύκου Περιστερίου το 2007, φιλοδοξία μου ήταν να συμβάλλω στη διάσωση, τον εκσυγχρονισμό και την ανάκαμψη της ομάδας.

Πρώτιστη προτεραιότητά μας τότε, ήταν η οικονομική επιβίωση του Συλλόγου. Αυτό επιδιώξαμε και πετύχαμε θεσπίζοντας διαδικασίες χρηστής διοίκησης και διαφάνειας στον τρόπο λειτουργίας, διοίκησης και διαχείρισης των οικονομικών. Στο επίπεδο της οικονομικής εξυγίανσης σίγουρα κατορθώσαμε πολλά, όπως επίσης και στο αγωνιστικό μέρος, καθώς η ομάδα τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σταθερά αξιόλογη εικόνα.

Μέσα σε χρονικό διάστημα 12 ετών και ξεκινώντας σχεδόν από το μηδέν, έχουμε γιγαντώσει το Γλαύκο Περιστερίου, έχοντας δυνατές ομάδες σε όλα τα τμήματα υποδομών (να σημειωθεί ότι το 2007 η ομάδα αριθμούσε συνολικά 80 αθλητές ενώ σήμερα 550) και αυτά τα παιδιά είναι που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στα κολυμβητικά δρώμενα. Κανένας άλλος σύλλογος, σε μόλις 12 χρόνια δεν έχει πετύχει τόσα πολλά.

Προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ηγεσία της ομάδας. Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την άμεση και αμετάκλητη παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου, του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εφόρου της Μικρής Πισίνας του Γλαύκου Περιστερίου και σας καλώ όπως προχωρήσετε στις απαιτούμενες διαδικασίες για ομαλή διαδοχή.

Ευελπιστώ ότι σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές θα βρεθούν κατάλληλα και ικανά άτομα που θα μπορέσουν να αναλάβουν και να βοηθήσουν την ομάδα μας. Η διασφάλιση της ενότητας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να παραμείνει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κάθε έναν ξεχωριστά και όλους μαζί ως σώμα για τη συνεργασία μας και να διαβεβαιώσω, τόσο εσάς, όσο και τα απλά μέλη του Γλαύκου Περιστερίου ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου θα είμαι πάντα στο πλευρό της ομάδας μας και πρόθυμος να βοηθήσω, όπως και όσο μπορώ.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κάθε Περιστεριώτη για την αγάπη και προσήλωση του στην ομάδα. Ο Γλαύκος Περιστερίου, ως ιδέα, είναι πολύ πιο μεγάλη από όλους μας. Αυτή την ιδέα και αυτή την ιστορία υπηρετούμε όλοι και έχουμε υποχρέωση να διασφαλίσουμε και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

Με τις ευχές μου, όπως πάντα, για παραμονή της ομάδας μας στην κορυφή.

Με εκτίμηση

Κώστας Πεθεριώτης

  • Υπενθυμίζεται ότι μετά την παραίτηση του κ. Πεθεριώτη, ο Γλαύκος προχώρησε σε νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, που είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Τζαμουράνης Γιώργος

Αντιπρόεδροι: Ευσταθιάδης Νίκος – Αρκούδης Νίκος

Γενική Γραμματέας: Σιγανού Μαρία

Ταμίες: Ματσώτας Δημήτρης – Τυρλής Βασίλης

Γενικός Αρχηγός: Μαντζάκος Γιάννης

Έφοροι Αγωνιστικής: Γιαρίκης Νίκος – Ματσώτας Δημήτρης

Έφοροι Προαγωνιστικής και Ακαδημίας: Καπλάνη Αδαμαντία – Ρεντίφη Σοφία

Έφοροι μικρής πισίνας: Καπλάνη Αδαμαντία – Ρεντίφη Σοφία – Τζαμουράνης Γιώργος

Έφοροι Τεχνικής: Αρκούδης Νίκος – Ηλιάκης Γιώργος.

Leave a Reply