Η εκδρομή της Ακαδημίας Π.

Πήγαν, έπαιξαν, κολύμπησαν, έφαγαν και γύρισαν. Η καθιερωμένη ημερήσια εκδρομή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Περιστερίου, λίγο πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, έλαβε χώρα την Κυριακή στην Εύβοια.

Τα τρία τμήματα της Ακαδημίας (Κ12, Κ10, Κ8) φιλοξενήθηκαν από την Σχολή Ολυμπιακού Χαλκίδας, με απολογισμό 2 νίκες και 1 ισοπαλία (σκόρερς οι Ζαγοραίος, Καγιαντάς, Παουλίνιο, Φώτης, Κανάρης, Καραγιάννης Π., Μαγουλάς Β.) και ακολούθως ολοκλήρωσαν την εκδρομή στο Λευκαντί, όπου και απόλαυσαν τη θάλασσα, τιμώντας παράλληλα την τοπική αγορά.

Μεταξύ των αγώνων στο προπονητήριο των οικοδεσποτών, ο σύλλογος γονέων της Περιστεριώτικης Ακαδημίας βράβευσε τον νεαρό ποδοσφαιριστή Γιώργο Αθανασίου, ο οποίος στον τελικό του Acropolis Tournament αρνήθηκε την κατακύρωση δικού του τέρματος, υποδεικνύοντας στον διαιτητή ότι άθελά του χρησιμοποίησε το χέρι.

Ήταν ένα από τα ομορφότερα “γκολ” της σύντομης ποδοσφαιρικής του διαδρομής και δικαίως χειροκροτήθηκε απ’ όλους τους παρευρισκόμενους και φυσικά τους συμπαίκτες του στην Κ10 με την οποία στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής (3-2 τον ΠΑΟ Ρουφ)!


Leave a Reply