ΗΡΑΚΛΗΣ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ 1-1 (έφηβοι) | ΗΡΑΚΛΗΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ 2-1 (παίδες)

Με απευθείας χτύπημα φάουλ του Δούλκαρη λίγο πριν την εκπνοή της φιλικής αναμέτρησης, οι Παίδες του Ηρακλή επικράτησαν με σκορ 2-1 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Φοίνικα, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Ο Φοίνικας προηγήθηκε στο παιχνίδι με γκολ του Καμπουρίδη στο πρώτο μέρος, αλλά ισοφαρίστηκε με το ξεκίνημα σχεδόν της επανάληψης με γκολ του Κολοκώτσιου.

Το παιχνίδι είχε αρκετές μικροδιακοπές λόγω των πολλών αλλαγών που έκαναν οι Πέτρος Πέτρου και Μπάμπης Σαρρής, αλλά και την ανάγκη να δροσιστούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές λόγω της δυνατής ζέστης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καπάνταης, Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Πετρόχειλος, Παλιούρας Γ., Πάσχος, Γρηγοράκος, Δασκαλόπουλος, Δούλκαρης, Νταλης, Ζεννέτος.

(‘Επαιξαν και οι Διαμαντής, Τσαγδούρης, Παλιούρας Γ., Φράγκος, Μπενέτος, Ζησιμόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Παρασκευάς, Κόκκιος, Κολοκώτσιος, Φαράκλας, Σανδραμάνης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κακουριώτης, Δρέσιος, Κύρτσιος, Πνακάς, Γιώτης Φ., Κολοβός, Πατέλης, Κουρουμπλής, Μάλλης, Καμπουρίδης, Βάββας.

(Έπαιξαν και οι Νικολαΐδης, Λαμπρόπουλος, Νίνης, Αναστασόπουλος, Δέλγας).

Το παιδικό του Ηρακλή θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στις 2.45 μετά το μεσημέρι της Κυριακής με αντίπαλο το αντίστοιχο συγκρότημα του Ηφαίστου, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

 

Ισόπαλοι οι “συγκάτοικοι”

 

Ηρακλής και Ήφαιστος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 το πρωί του Σαββάτου στο ΕΑΚ Ηφαίστου, στην πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΑ που αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Οι Πασχάλης Χλοψιούδης και Θόδωρος Τρανός έκαναν πολλές αλλαγές τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε θέσεις στον αγωνιστικό χώρο αποκομίζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Για τον Ηρακλή άνοιξε το σκορ ο Βαρδαραμάτος από κάθετη ασίστ του Νίτα, για τον Ήφαιστο ισοφάρισε με σουτ από μέση απόσταση ο Τουρτούλης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Γονιδάκης, Μουντζογιάννης, Μήτρος Π., Καλογήρου, Πάνος, Βαρδαραμάτος, Μήτρος Ν., Νίτας, Στόινα, Κεφαλάς.

(Έπαιξαν και οι Νημάς, Γκέλης, Μαγκίτσας, Παπαποστόλου, Γάλαρης, Καρβέλας, Κούτρης, Παυλάκος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καραγκούνης, Πολίτης, Φίλιας Β., Τζωρτζακάκης, Πουρίκης, Παληογιάννης, Σταματέλος, Σπυρόπουλος, Μπιρλής, Καραλάκης, Δεμίρης.

(Έπαιξαν και οι Χειλετζάρης, Κόνσολας, Κολοκώτσιος, Πελέκης, Τουρτούλης, Καραγιαννιώτης, Δημητρίου, Μπόμπορης).

Leave a Reply