Ηρακλής Π.: Συνεργασία με Paron Club

Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη συνεργασίας με το Paron Club, που θα αναλάβει και τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις και απαραίτητες κάρτες και βεβαιώσεις για τη λειτουργία της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, ανάρτησε ο Ηρακλής Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής:

Στα πλαίσια της βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους αθλητές της ακαδημίας μας και τις οικογένειες τους, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την ParonClub.Σχετικά με την παροχή ιατρικών υπηρεσιών και δελτίου υγείας που είναι απαραίτητο για συμμετοχή των παιδιών σε αθλητικές δραστηριότητες.
Συγκεκριμένα, έναντι σχεδόν συμβολικού ποσού, το σύστημα υγείας ParonClub θα έρθει με εξωτερική μονάδα στα γραφεία της ομάδας και θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες ιατρικές πράξεις:
– Ηλεκτροκαρδιογράφημα και κλινική εξέταση από καρδιολόγο
– Αιματολογικός Έλεγχος – Γενική Αίματος
– Πλήρης έλεγχος σύστασης σώματος
– Δημιουργία Ιατρικού φακέλου κάθε αθλητή
– Ιατρική Σφραγίδα στην απαραίτητη Κάρτα Υγείας Αθλητή
– Χορήγηση μια έξτρα βεβαίωση άθλησης για το σχολείο
Επίσης θα δοθεί ονομαστική κάρτα στους αθλητές με πολλές δωρεάν παροχές για 1 χρόνο.

Στην πράξη πλέον εκσυγχρονίζουμε την λειτουργία των ακαδημιών μας και βελτιώνουμε τις παροχές μας σε κάθε επίπεδο όπως υποσχεθήκαμε από την πρώτη στιγμή.
Θα χαρούμε να δώσουμε επιπλέον πληροφορίες για τα ανωτέρω και να απαντήσουμε σε τυχών απορίες.

Άλλη μια καινοτομία που θα πραγματοποιηθεί από φέτος για την καλύτερη επικοινωνία γονέων με την ομάδα, είναι η ύπαρξη γραμματείας στα γραφεία καθημερινά από τις 30/8/2021 ώρες 18:00 – 21:00 μ.μ. Η κα Ειρήνη Κομητοπούλου θα είναι εκεί να βοηθήσει και να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες”.
Leave a Reply