Ηρακλής Π.: Οι τεχνικοί της Ακαδημίας

Τις πρώτες της κινήσεις στη στελέχωση της προπονητικής ομάδας της Ακαδημίας της έκανε γνωστές το απόγευμα της Τετάρτης η νέα διοίκηση του Ηρακλή Περιστερίου, στα γραφεία του συλλόγου, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Ο πρόεδρος, Γρηγόρης Καλαντζής, παρουσίασε τον νέο τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, Σάκη Αναστασόπουλο, που αρκέστηκε στα εξής:

Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της. Έπαιξα 12 χρόνια ποδόσφαιρο στον Ηρακλή και θέλω να ευχηθώ να εχουμε μια καλή χρονιά. Χρειάζεται δουλειά και οργάνωση και πιστεύω ότι η ομάδα θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη, γιατί το αξίζει πραγματικά”.

Η προπονητική ομάδα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ωστόσο ανακοινώθηκε ότι τα δύο μεγαλύτερα ηλικιακά κλιμάκια (Κ18 και Κ16) αναλαμβάνει ο Αργύρης Πούλος, την Κ14 θα έχει ο Σάκης Αναστασόπουλος, ενώ στην Κ12 παραμένει ο Λεωνίδας Μίσσας, που θα βρίσκεται ως άμεσος συνεργάτης και στο πλευρό του προπονητή του αντρικού, Νίκου Παπαδιώτη.

Εκκρεμούν κουβέντες (και με τον Τάσο Μανεσιώτη) τόσο για τα μικρά τμήματα (Κ6 – Κ8 – Κ10), όσο και για τα υπο-τμήματα του κάθε κλιμακίου. Στην παρουσίαση έδωσαν το παρών και στελέχη τόσο του αντρικού τμήματος, όσο και της Κ18 και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τη νέα διοίκηση, αλλά και την προπονητική ομάδα.

Leave a Reply