“Ευχαριστούμε τον Άγιο Ιερόθεο”

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο FB, ο Γιώργος Κότσαλος κάνει γνωστή την μετακίνηση του μικρού Βασίλη από την ποδοσφαιρική Ακαδημία του Αγίου Ιεροθέου, σε εκείνη του Ολυμπιακού Πειραιώς, απευθύνοντας ένα θερμό “ευχαριστώ” στην οικογένεια του “Αγίου”.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: “Πραγματικά, από καρδιάς αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ και τους προπονητές του ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ, για την φοβερή δουλειά που κάνουν με γνώμονα το ήθος, την αγωνιστικότητα, τη μάθηση, την ώθηση των παιδιών στον Αθλητισμό…

Έτσι ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΕΤΗ του και ο μικρός Βασίλης, με αποτέλεσμα από σήμερα (σ.σ.: Τετάρτη 14/3) να ανήκει στα αγωνιστικά τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ένα ΜΙΚΡΟ ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΑΛΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ…

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗ “ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩ”…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασίλης Κότσαλος, γεννημένος το 2008 και εκ των αρχηγών της ομάδας Τζούνιορ του Αγίου Ιεροθέου που μετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ΠΑΕ της Superleague, αφού και πέρσι είχε πάρει μέρος σε δοκιμαστικά της ΑΕΚ, ωστόσο μετά από συζήτηση με τον τεχνικό του “Αγίου”, Ισίδωρο Χαλιμούρδα, αποφάσισε να συνεχίσει με τα “κιτρινόμαυρα” αλλά του Αγίου Ιεροθέου.

Την μετακίνηση επιβεβαίωσε και η Ποδοσφαιρική Ακαδημία του Αγίου Ιεροθέου με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο FB: Η ακαδημία μας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μετακίνηση του Βασίλη Κότσαλου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός!!!!

Ο μικρός Βασίλης από τα 5 του χρόνια εκπαιδευόταν στην ακαδημία μας και με την κατάλληλη καθοδήγηση των προπονητών του όλα αυτά τα χρόνια ήρθε η ώρα να κάνει ένα μεγάλο βήμα!!!!

Καλή επιτυχία Βασίλη!!!! Έρχεται και σειρά των επόμενων!!!!!! Γιατί αυτός ειναι ο πραγματικός μας στόχος και η “μεγαλύτερη νίκη” όλων όσων ασχολούνται με τον σύλλογο!!!!

 

Leave a Reply