ΕΠΣΑ: Διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα

Αντιγράφουμε από το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, ειδήσεις που ενδιαφέρουν τα περιστεριώτικα τμήματα υποδομών:

Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Μαρτίου (εθνική εορτή) θα διεξαχθούν αγώνες των πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας (25η αγωνιστική), Νέων (11η αγωνιστική), Παίδων (10η αγωνιστική), Παμπαίδων (7η αγωνιστική εκτός των ομίλων 10 και 12) και Ακαδημιών (3η αγωνιστική).

  • Εφιστάται η προσοχή στα σωματεία που θα πρέπει να μετακινηθούν και να αγωνιστούν σε γήπεδα στο κέντρο της Αθήνας, ότι την Κυριακή 18/3 θα διεξαχθεί ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι και θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
  • Ενημερώνονται τα σωματεία-μέλη της ΕΠΣΑ, ότι μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία της Ένωσης με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, από δύο προσκλήσεις του τελικού αγώνα Κυπέλλου, μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Αγίας Παρασκευής – Κηφισιά ΑΕ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/3 και ώρα 6 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (Ατρομήτου Αθηνών).
  • Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΠΟ Ηρακλής Περιστερίου – Α.Ο. Περιστερίου (2) για τον 9ο όμιλο του πρωταθλήματος Νέων, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/3 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Ηφαίστου και όχι το Σάββατο 17/3 και ώρα 18:00 όπως είχε αρχικά οριστεί.
  • Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Χρήστος Κεχαγιάς του Α.Ο. Περιστερίου (παιδικό) για την αποβολή του στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββατοκύριακου με τον Φωστήρα.
  • Με τρεις αγωνιστικές και 30 ευρώ χρηματικό πρόστιμο ο προπονητής του Αττικού, Χ. Πολύζος, για την αποβολή του στο παιχνίδι Νέων με το πρώτο τμήμα του Α.Ο. Περιστερίου.

Leave a Reply