Ελπίδες Καρδίτσας–Ατρόμητος Αθ. 0-0

Ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Ελπίδων Καρδίτσας και του Ατρομήτου Αθηνών, στο γήπεδο Μάρκου.

Σ’ ένα παιχνίδι με πολλές και δυνατές μονομαχίες, η γηπεδούχος ομάδα είχε 1-2 στιγμές στη διάρκεια του πρώτου τετάρτου ενόσω οι παίκτριες της Καλομοίρας Κοντομίχη προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στον αγωνιστικό χώρο κι από κει και πέρα οι φάσεις ήρθαν από τον Ατρόμητο που είχε τις ευκαιρίες με τις Παπαθεοδώρου, Γατούδη και Αργυριάδη να πετύχει το τέρμα που θα έκανε τη διαφορά.

Αυτό δεν έγινε, ένα χέρι σε σέντρα της Στεροπούλου δεν οδήγησε στη βούλα του πέναλτι και το 0-0 σφράγισε την αναμέτρηση, με τις παίκτριες των δύο ομάδων να αγκαλιάζονται και να ανανεώνουν το ραντεβού τους στην Αθήνα, για το παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τσαρτσαράκη, Σίμου, Οικονόμου (Αγγελάκη), Χατζίου, Λιάκου, Δημοπούλου, Αναστασίου, Δασοπούλου, Μάρκου, Μπάσκα, Καπαρέλη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Γιαννακούλη, Συρμή (Σκουλικαρίτη), Στεροπούλου, Αργυριάδη, Βέρρα, Ρόκομα, Φυτίλη, Κριεζη, Σάλκουνιτς, Γατούδη, Παπαθεοδώρου.



Πριν την έναρξη του αγώνα, ο προπονητής Τάκης Κουτσονάσιος και η υπεύθυνη των Ελπίδων Καρδίτσας, Μαρία Κογγούλη, τίμησαν την υπεύθυνη του Ατρομήτου Αθ., Στέλλα Μουζάκη για το έργο της όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Ατρόμητος – Γιάννινα
ΠΑΟΚ – Ελπίδες Καρδίτσας
ΑΕΛ – Οδυσσέας Γλυφάδας
Άβαντες Χαλκίδας – ΟΦΗ
Αγρ.Αστέρας Ευόσμου – Μεσολόγγι
Τρίκαλα – Άρης


Leave a Reply