ΕΑΚ Ηφαίστου: Εγκαίνια με “προσεχώς”

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου -όπως είχαμε προαναγγείλει- θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια επίσημης παράδοσης του αναμορφωμένου ΕΑΚ Ηφαίστου (και “Γ. Βασιλόπουλος”) στις ομάδες που τα χρησιμοποιούν.

Η μίνι γιορτή προβλέπει, εκτός των άλλων, σύντομης διάρκειας ποδοσφαιρικούς αγώνες επίδειξης μεταξύ των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών, Ένωσης, Θύελλας, Ηρακλή, Ηφαίστου, Ιπποκράτη και Ομίλου.

Ως τότε θα έχουν τοποθετηθεί και οι μεγάλοι λαμπτήρες που απομένουν για να φτάσουν σε πλήρη ισχύ οι πυλώνες ηλεκτροφωτισμού, ενώ μικρή παράταση παίρνουν η επίστρωση με προστατευτικά καλύμματα του μαντρότοιχου επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, όπως και η αξιοποίηση του χώρου πίσω από τους πάγκους των αγωνιζομένων ομάδων, με την τελευταία φιλόδοξη εκδοχή να προβλέπει τρεις λωρίδες “στιβικού” τερτάν, ώστε να λειτουργεί ως προθερμαντήριο για τις προπονήσεις που έπονται χρονικά από τις διεξαγόμενες.

Θυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα έργα δεν ήταν στη σύμβαση αναμόρφωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων και θα χρηματοδοτηθούν από τον Δήμο Περιστερίου.

Leave a Reply