ΕΑΚ Ηφαίστου: Αλλαγές στο πρόγραμμα

Τα μιλήσανε και τα συμφωνήσανε. Το ημερήσιο πρόγραμμα χρήσης του ΕΑΚ Ηφαίστου και του “Γ. Βασιλόπουλος” έθεσαν επί τάπητος οι εκπρόσωποι των ομάδων που τα χρησιμοποιούν, παρόντος του υπευθύνου για τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, Θανάση Δημητρίου.

Στα γραφεία του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου συμφωνήθηκε εκτός των άλλων να παραταθεί κατά μία ώρα το ωράριο λειτουργίας των δύο γηπέδων, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια όταν και οι προπονήσεις ολοκληρώνονταν στις 10.30 το βράδυ.CORTE CAFE

Αγ. Παρασκευής 66

Τηλ. 210 – 5785540Έτσι, τόσο στο κεντρικό γήπεδο, όσο και στο “Γ. Βασιλόπουλος”, οι προπονήσεις θα αρχίζουν στις 3 μετά το μεσημέρι και θα τελειώνουν στις 11.30 το βράδυ.

Επίσης οι εκπρόσωποι των ομάδων ενημερώθηκαν για τις άμεσες προθέσεις του Οργανισμού να αξιοποιήσει τον χώρο πίσω από τους πάγκους ομάδων και διαιτητών (σχετικό δημοσίευμα από 27/6) και μάλιστα με το σενάριο δημιουργίας δύο μικρότερων γηπέδων (5Χ5) να έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα επί χάρτου.

Leave a Reply