Δ. Βαφειάδης: “Adios Agios”

Όλα αυτά τα χρόνια υπέγραφε τις ανακοινώσεις για την ποδοσφαιρική Ακαδημία του Αγίου Ιεροθεου με το μότο “Vamos Agios”. Από το πρωί του Σαββάτου (2/7) είναι οριστική η απόφαση αποχώρησης και το Vamos εγινε Adios.

Κεραυνός εν αιθρία; Όχι. Είναι η πρώτη έξοδος, αλλά πιθανότατα όχι και η τελευταία. Οι διαρκείς διοικητικές ανακατατάξεις έχουν και το τίμημά τους και έχουν ήδη δοκιμάσει τα όρια αρκετών.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Βαφειάδη στο προφίλ του σε κοινωνικό δικτυο:

Μετά από 7 χρόνια , ήρθε η στιγμή της αποχώρησης…

7 χρόνια που έζησα τα πάντα … χαρές , λύπες , γέλια , κλάματα , συγκινήσεις , στεναχώριες , πίκρες , απογοητεύσεις και κάθε άλλο συναίσθημα…

7 χρόνια υπηρέτησα την ομάδα από την θέση του γυμναστή, του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή, του ψυχολόγου, του δασκάλου, του συνοδού εκδρομών, του συνοδού σε νοσοκομεία, του κλόουν σε πάρτυ, του εκπαιδευτικού, του γραμματέα, του φροντιστή, του φύλακα, του κλειδαρά, της καθαρίστριας, του μπογιατζή, του μαραγκού, του εργάτη, του ταξιτζή και οτιδήποτε μου ζητήθηκε να προσφέρω για τον σύλλογο και τα παιδιά…

7 χρόνια το μοναδικό μου μέλημα ήταν … είναι και θα είναι ΜΟΝΟ τα παιδιά … για το πώς θα είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα στον χώρο του αθλητισμού και στο ποδόσφαιρο… για το πώς θα δημιουργήσουν τις αξίες και το ήθος τους μέσα από το ποδόσφαιρο…

Αποχωρώ από την ομάδα θεωρώντας πως έχει κλείσει ο κύκλος μου ,έχοντας μια διαφορετική αντίληψη [σε σχέση με κάποιους άλλους αρμόδιους] για την λειτουργία της ακαδημίας και με συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς , αφήνοντας πίσω μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ παρακαταθήκη για τον σύλλογο μία ακαδημία ποδοσφαίρου άκρως επαγγελματική που προσπάθησα όσο μπορούσα να δουλέψω σε άλλα πρότυπα…

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες και τις διοικήσεις όλων αυτών των ετών , που μου έδωσαν την δυνατότητα να εργαστώ στον σύλλογο του Αγίου Ιεροθέου , με τιμή.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και σε όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 7 χρόνια για την άψογη δουλειά που κάναμε και με στήριξαν σε όλα.

Να ευχαριστήσω προσωπικά τον Χρήστο Σκαρώνη , έναν άνθρωπο που γνώρισα μέσα από την ομάδα και έχει γίνει πλέον οικογένεια μου , για όλη την διαδρομή των 7 χρόνων και όλα αυτά που καταφέραμε να χτίσουμε δουλεύοντας ώρες αμέτρητες για την ακαδημία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους για την διαπαιδαγώγηση τους μέσα από τον χώρο του ποδοσφαίρου … γιατί με “βάλανε” στο σπίτι τους και μου έδωσαν την δυνατότητα να είμαι ο “γονέας” του γηπέδου.

Το μεγαλύτερο όμως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , θέλω να το πώ σε όλα αυτά τα παιδιά , τις αγαπημένες μου “μέλισσες” για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία τους και το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ τους ήθος !!! Πέρασαν από τα χέρια όλα αυτά τα χρόνια πάνω από 800 παιδιά!!!!!!!!!!! Παιδιά που έζησα μαζί τους τα πάντα… χάσαμε , κερδίσαμε , παλέψαμε , κλάψαμε , γελάσαμε , τσακωθήκαμε , νευριάσαμε .

Παιδιά που ΑΓΑΠΗΣΑ με όλη μου τη καρδιά!!!

Γιατί η μοναδική μου έννοια όλα αυτά τα χρόνια ήταν μόνο τα παιδιά και τα χαμόγελα τους!!!!!!

Και το ΜΟΝΟ που με ένοιαζε ήταν τα παιδιά …

Με μεγάλη τιμή σε όλους σας…

Βαφειάδης Δημήτρης”.
Leave a Reply