Διπλά ευχαριστημένη η Κ. Κοντομίχη

Με συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το ύφος και το ήθος που διακρίνει το γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά και την ομάδα της Α.Ε. Γλυφάδας Οδυσσέας, συνοδεύτηκε η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αθηνών, που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0).

Αποκορύφωμα η υβριστική συμπεριφορά που κατέγραψε η διαιτητής της αναμέτρησης στο φύλλο αγώνα, ως εξής: <<Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ κατευθυνόμουν προς τα αποδυτήρια, η παίκτρια της γηπεδούχου ομάδας “Οδυσσέας Γλυφάδας” Πλυτά Ηλ. με αριθμό φανέλας (3) μου είπε: “Άει στο διάολο μωρή, κάποιος να της κόψει τη διαιτησία”>>.

Η διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα, ενώ στη διάρκεια της αναμέτρησης υπήρξε αρκετά ανεκτική στα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων, με πιο ενδεικτικό ένα αντιαθλητικό τάκλιν της Λάγιου στην Γατούδη, με τη δράστη να δέχεται ακολούθως τα φιλιά συμπαίκτριάς της!!!

Τέσσερις κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι παίκτριες του Οδυσσέα (13′ Πελετίδου, 31′ Μακρή, 59′ Κόσοβα και 78′ Λάγιου), χωρίς τίποτε απολύτως να δικαιολογεί όλον αυτό τον εκνευρισμό, στα όρια του μένους…

Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν οι Γιαννακούλη, Συρμή, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Βλασσοπούλου, Κριεμπάρδη (79′ Φυτίλη), Κριεζή, Γατούδη, Σάλκουνιτς, Τράγου, Παπαθεοδώρου.

Μετά το τέλος του αγώνα η τεχνικός του Ατρομήτου, Καλομοίρα Κοντομίχη, υπογράμμισε στο peristeri-academies.gr:

Είμαι ευχαριστημένη από τα κορίτσια και δεν αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι όπου παρά τα προβλήματα που έχουμε, ανταπεξήλθαν ικανοποιητικά, αλλά και στο ότι λειτούργησαν με σεβασμό στη φανέλα που φορούν και δεν επέτρεψαν στον διάχυτο εκνευρισμό να τις επηρεάσει και να τις οδηγήσει σε ανάλογες συμπεριφορές”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος είχε στο πρώτο ημίχρονο δοκάρι με την Σάλκουνιτς, ενώ υπάρχει και μία φάση σε γύρισμα της Παπαθεοδώρου που ελέγχεται για χέρι εντός περιοχής της Γλυφάδας.

Leave a Reply