Διευκρινήσεις για τα δελτία

Παράταση μόλις μιας εβδομάδας έδωσε η ΕΠΣΑ για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κ14, χωρίς δελτίο αθλητικής ιδιότητας ΕΠΟ, ενώ παρέχει και διευκρινήσεις σε ό,τι αφορά στην έκδοση δελτίου για ηλικίες 12 ετών και μικρότερων.

Συγκεκριμένα:

Εφόσον αποφασισθεί από την Ε.Π.Ο. η διεξαγωγή αγώνων Πρωταθλημάτων, θα επιτραπεί για μία και μόνο αγωνιστική 22 & 23/10/2022, για το Πρωτάθλημα Κ-14, η συμμετοχή ποδοσφαιριστών και με Αστυνομικές Ταυτότητες ή πρωτότυπα Πιστοποιητικά Γέννησης, με θεωρημένη φωτογραφία για την ταυτοπροσωπία.

Υπενθυμίζουμε, ότι Δελτία Αθλητικής Ιδιότητος Ε.Π.Ο. εκδίδονται για ποδοσφαιριστές που έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, με Αστυνομική Ταυτότητα υποχρεωτικά.

Για τους ποδοσφαιριστές από ηλικία 10 ετών συμπληρωμένα – που έχουν δικαίωμα να βγάλουν Δελτία – μέχρι 12 ετών, μπορούν να βγάλουν Δελτίο, προσκομίζοντας αντί για Αστυνομική Ταυτότητα, πρωτότυπο Πιστοποιητικό Γέννησης με θεωρημένη φωτογραφία για την ταυτοπροσωπία.

Ως εκ τούτου, όλοι οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα αυτό, μεγαλύτεροι ή μικρότεροι, των 12 ετών, μπορούν να βγάλουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητος”.







 

Leave a Reply