Διευκρινήσεις για καλοκαιρινό τουρνουά

Με νέα ανακοίνωση η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών παρέχει κάποιες διευκρινήσεις για το καλοκαιρινό τουρνουά των δύο προσεχών Σαββατοκύριακων, προσαρμοζόμενη στις απαιτήσεις υγειονομικών επιτροπών και πρωτοκόλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν τα σωματεία μας στην πρόταση για τη διοργάνωση του προπονητικού καλοκαιρινού τουρνουά προετοιμασίας των υποδομών. Περισσότερα από τα μισά σωματεία μας που έχουν ομάδες υποδομής, δήλωσαν συμμετοχή.

Θα διευκρινίσουμε σε όλα τα συμμετέχοντα σωματεία, ότι όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, η διοργάνωση αυτή έχει ένα και μόνο στόχο, να μπορέσουν τα σωματεία να συγκεντρώσουν τους ποδοσφαιριστές των ομάδων υποδομής τους μετά την 6μηνη απομάκρυνση από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, αλλά και να προγραμματίσουν τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Με βάση τη λογική αυτή, οι αγώνες αυτοί είναι φιλικά παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα και προετοιμασίας, για τον λόγο αυτό, δεν έχει κανένα νόημα και δεν θα δημοσιεύονται αποτέλεσματα και βαθμολογίες.

Στόχος να χαρούν όλοι την επάνοδο σε μία σχετική κανονικότητα και να αποχαιρετήσουμε αγωνιστικά τη δύσκολη αυτή χρονιά.

Θα επαναλάβουμε ότι όλοι θα πρέπει να τηρήσουν με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα προφύλαξης που προβλέπονται.

Όλες οι ομάδες θα πρέπει να ορίζουν υπεύθυνο covid, που θα είναι υπεύθυνος για την προσκόμιση των απαραίτητων αγωνιστικών και υγειονομικών εγγράφων.

Οι όμιλοι που θα δημιουργηθούν, θα συγκροτηθούν από σωματεία που θα αγωνίζονται στο ίδιο γήπεδο ή γειτονικά”.
Leave a Reply