Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου

Το AthensWFS (www.athenswfs.com) αποτελεί ένα παγκόσμιο Forum το οποίο θα επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση, προκαλώντας το διεθνές ενδιαφέρον για το Ποδόσφαιρο Γυναικών, με βάση στην Αθήνα.

Το Συνέδριο θα ωθεί Παίκτριες, Ομάδες, Ακαδημίες, Ομοσπονδίες, Διεθνείς Θεσμούς του Ποδοσφαίρου, Προπονητές, Χορηγούς, Επενδυτές, Επιχειρήσεις, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα να αξιοποιήσουν ευκαιρίες ανάπτυξης, προβολής και επαφών σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, συνδράμοντας παράλληλα στην καθημερινή μάχη της ισότιμης συμμετοχής και του σεβασμού των γυναικών στο ποδόσφαιρο και πέρα από αυτό.

Το Ποδόσφαιρο Γυναικών είναι μια ανερχόμενη και ιδιαίτερα δυναμική παγκόσμια αγορά, η οποία προσφέρει ήδη σημαντικές επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες ενισχύοντας ξεκάθαρα και καθοριστικά το κοινωνικό πρόσωπο των Ομάδων, των Ομοσπονδιών, των Επιχειρήσεων, των Χορηγών κτλ, συνδράμοντας αποφασιστικά στην οικονομική ανάπτυξη και σταθεροποίηση όλων των επιχειρήσεων (financial & corporate sustainability).

Βασικοί σκοποί του Συνεδρίου είναι μεταξύ άλλων η προβολή και η ενημέρωση των οικογενειών σε σχέση με τα οφέλη που προσφέρει το Ποδόσφαιρο Γυναικών στα νέα κορίτσια, η προσέλκυση επενδύσεων για την ανάπτυξη του στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και η υποστήριξη στις αθλήτριες/παίκτριες να ακολουθήσουν επαγγελματική και διεθνή καριέρα.

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθει στις 16 και 17 Οκτωβρίου, με χορηγό επικοινωνιας τη NOVA. Καλό θα ήταν βεβαια το συνδρομητικό κανάλι να αποφασίσει κι αυτό να επενδύσει κάποια στιγμή στο γυναικείο ποδόσφαιρο, προβάλλοντας σε ένα από τα κανάλια του αγώνες των εθνικών κατηγοριών.

Leave a Reply