Δευτεραθλητές στη “ρουλέτα” (3-4)

Το ήθελαν, το πίστευαν και μπορούσαν, αλλά όταν το παιχνίδι αποφασίζεται στη “ρουλέτα των πέναλτι” δεν φτάνουν μόνο τα παραπάνω, χρειάζεται και τύχη.

Αυτή δεν την είχαν οι “μάγκες με τα μπλε” και η Κ15 του Ατρομήτου Αθηνών ολοκλήρωσαν την χρονιά στη Superleague ως δεύτεροι, πίσω από τον Ολυμπιακό που ήταν πιο εύστοχος στην ψυχοφθόρα διαδικασία και επικράτησε με 4-3.

Το συγκρότημα του Πέτρου Κοντοβράκη, αφού είδε το οριζόντιο δοκάρι του Σταυριανάκου να μην επιτρέπει στον Ολυμπιακό να προηγηθεί στο 41′, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο φινάλε του αγώνα για να πετύχει το γκολ της νίκης και του τίτλου, ωστόσο ο Αλεξίου στο 71′ και ο Τσαγγάρης στο 76′ δεν βρήκαν τη μπάλα όπως θα ήθελαν από πλεονεκτικές θέσεις κι επέτρεψαν στον γκολκίπερ των “ερυθρολεύκων” να εξουδετερώσει τα πλασέ τους.

Κάπως έτσι το τρόπαιο του πρωταθλητή 2019-2020 κρίθηκε από τη βούλα του πέναλτι, με τη διαδικασία να εξελίσσεται ως εξής:

Αλεξίου 1-0

Μακρόπουλος 1-1

Αραπίτσας απόκρουση Έξαρχου

Φίλος 1-2

Αγγελης 2-2

Μοίρας 2-3

Πούλος 3-3

Ρούτσι απόκρουση Σταυριανάκου

Λέντζας στο δοκάρι

Κωστούλας 3-4

Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν οι: Σταυριανάκος, Σκλάβος (47′ Αραπίτσας), Αγγελης, Κορομηλάς, Αλεξίου, Κουμπάρος, Πιζάνιας (55′ Μπαλάφας), Αμπαρτζίδης (66′ Πούλος), Τσαγγάρης, Λέντζας, Μπέκος (66′ Ευθυμίου).

Σε δηλώσεις του μετά το post game, ο τεχνικός των Περιστεριωτών, Πέτρος Κοντοβράκης υπογράμμισε:

Είναι πολύ σημαντικές εμπειρίες για τα παιδιά. Αξίζουν συγχαρητήρια και οι 4 ομάδες που συμμετείχαν, ήταν λίγο δύσκολη χρονιά με μεγάλη διακοπή, επανήλθαμε, προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Όταν πας στη διαδικασία των πέναλτι είναι κάτι άλλο, στον ημιτελικό ήμασταν πιο τυχεροί, στον τελικό δεν ήμασταν.

Είναι ένα παράσημο για την Ακαδημία μας ότι είμαστε στην τελική φάση, είναι παράσημο που συναγωνιζόμαστε πολύ μεγάλες ομάδες, το βασικό είναι ότι τα παιδιά μας απέκτησαν καινούργιες εμπειρίες, συνεχίζουμε ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι αυτά τα παιδιά να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα.

Τα τελευταία χρόνια τα τμήματα της ΠΑΕ Ατρόμητος έχουν μία συνέχεια και μία συνέπεια σε ό,τι αφορά στις παρουσίες τους και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε με την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησής μας”.

Παρακολουθείστε ολόκληρη την αναμέτρηση, αλλά και τη διαδικασία των πέναλτι από την επίσημη σελίδα της Superleague πατώντας ΕΔΩ

 

Leave a Reply