Δεν θα “μεγαλώσει” η Χωράφα

Άκυρο” προέκυψε στην πρόθεση αύξησης των διαστάσεων του αγωνιστικού χώρου του κεντρικού γηπέδου των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις διεξαγωγής αγώνων Γ’ εθνικής κατηγορίας για την ομάδα του Αγίου Ιεροθέου.

Κι αυτό γιατί ακόμη κι αν περιοριστούν τα κουλουάρ στο ταρτάν περιμετρικά του γηπέδου ώστε να εξασφαλιστεί η αναγκαία διαπλάτυνση, δεν είναι δυνατή η επιβαλλόμενη αύξηση στο μήκος του αγωνιστικού χώρου.

Ως εκ τούτου και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η “αναβάθμιση” ναυαγεί και το έργο αναμόρφωσης των εγκαταστάσεων προχωρεί χωρίς το συγκεκριμένο σκέλος εργασιών.

Ήδη έχει ξηλωθεί ο παλιός συνθετικός χλοοτάπητας (βλ. σχετικές φωτογραφίες) και σε σύντομο χρόνο αναμένεται να αρχίσουν τα έργα εγκατάστασης του νέου προηγμένης γενιάς.

Θα ακολουθήσει η αντικατάσταση των καθισμάτων στη μεγάλη εξέδρα και ο εκσυγχρονισμός των αποδυτηρίων, ενώ παράλληλα θα γίνουν και οι αναγκαίες βελτιωτικές παρεμβάσεις στο ταρτάν περιμετρικά του γηπέδου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, όλα κινούνται εντός χρονοδιαγράμματος, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι το τέλος του Έτους ή το αργότερα αμέσως μετά τις γιορτές, το στάδιο θα παραδοθεί προς χρήση.

Leave a Reply